Plastkon Superstar tanier zelená

Plastkon Superstar tanier zelená

Plastkon Superstar tanier zelená

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 5,92 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Plastkon Superstar tanier zelená - popis produktu

Klzák Plastkon, priemer 60 cm, zelený:Chcete zísť najvyšší kopec v okolí a pritom si užiť plno srandy? Bobovanie či sánkovanie patrí k najviac populárnym zimným činnostiam v každom veku. S týmto klzákom sa bude vaše dieťa na kopci cítiť ako naozajstný pretekár. Klzák Plastkon je skvelým partnerom na zimnú zábavu a dlhé radovánky na snehu. Klzák na sneh nie je možné nijako ovládať. Konštrukcia je z tvrdého a rezistentného plastu a garantuje znamenitý sklz na každom snehu. Zelená farba poskytuje klzáku originálny vzhľad. Maximálna nosnosť Plastkon, priemer 60 cm, zelený vystúpila na hodnotu 50 kg. Dôležité vlastnosti klzáka Plastkon, priemer 60 cm, zelený Klzák Plastkon, priemer 60 cm, zelený je ideálnym spoločníkom na zimné radovánky Nosnosť je 50 kilogramov Klzák na sneh má hmotnosť 0,5 kilogramů Atraktívna zelená farba Robustná a odolná plastová konštrukcia Klzák na sneh Plastkon je predurčený pre jednu osobu

Plastkon Superstar tanier zelená z kategórie Šport | Zimné športy | Sánkovanie, bobovanie | Klzáky kúpite na Kokiskashop.sk za 8.29 €. Sánkarsky tanier priemer 60cm, do 50 kg, určený pre rekreačný šport. Ide o ďalší z radu jednoduchých pomôcok pre zimné radovánky na snehu. K dispozícii vo farbe zelenej, viď foto.

Produkt Plastkon Superstar tanier zelená má priradený EAN kód 8595096924009.

Plastkon Superstar tanier zelená - parametre produktu

Plastkon Superstar tanier zelená - história ceny a dostupnosti

Plastkon Superstar tanier zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Plastkon Superstar tanier zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?