GRIZLY Alfalfa, rukola, žerucha, pór BIO mix semienok na klíčenie BIO 250 g

GRIZLY Alfalfa, rukola, žerucha, pór BIO mix semienok na klíčenie BIO 250 g

GRIZLY Alfalfa, rukola, žerucha, pór BIO mix semienok na klíčenie BIO 250 g

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 6,49 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

GRIZLY Alfalfa, rukola, žerucha, pór BIO mix semienok na klíčenie BIO 250 g - popis produktu

GRIZLY Alfalfa, rukola, žerucha, pór BIO mix semienok na klíčenie BIO 250 g Administratívne zaradenia: Semená na klíčenie Zloženie: Alfalfa *, rukola *, žerucha *, pór * * CZ-BIO-003 produkt ekologického poľnohospodárstva Krajina pôvodu: Taliansko Skladovanie: Skladujte na tmavom, chladnom a suchom mieste Balenie: znovu uzatvárateľné PP obal alebo vákuovania v PP obale (počas prepravy môže dôjsť k rozvakuování, ktoré neovplyvní kvalitu) Vlastnosti a výhody: Semienka alfalfa, rukoly, žeruchy a póru sú dokonalou zmesou na spoločné klíčenie. Jedná sa o skvelú kombináciu chutí a vyvážného pomeru bielkovín, enzýmov, antioxidantov, vitamínov a minerálnych látok. Alalfa čiže lucerna je kľúčikom veľmi bohatým na bielkoviny a vitamíny skupiny B, vitamíny A, C, E a zároveň obsahuje nezanedbateľné množstvo fosforu, vápnika, draslíka, horčíka, železa, selénu a zinku. Klíčky rukoly čiže rokety majú charakteristickú pikantnú chuť. Sú veľmi výživné a bohaté na vitamíny (A, C, F, B), minerálne látky (zinok, vápnik, fosfor, železo, meď, draslík, horčík), antioxidanty, vlákninu a omega-3 mastné kyseliny. Klíčky žeruchy majú ľahko štipľavú chuť a sú skvelým zdrojom vitamínov A, C a K. Tiež v nich nájdeme značné množstvo železa, vápnika a karotenoidov. Klíčky póru sú význačné svojou sladkastou cibulovou chuťou, rovnako ako svoju bohatosťou na vitamíny A, B, C, E, vápnik, horčík a chlorofyl. Biopotraviny vždy prechádza systémom kontrol a certifikácie, ktorý zabezpečuje ich kvalitu a umožňuje im niesť toto označenie. Ich prírodnú biokvalitu docenia predovšetkým ľudia so záujmom o ekologické poľnohospodárstvo a udržateľný systém hospodárenia. Klíčením v semienkach aktivujeme enzýmy, vďaka ktorým sú klíčky ľahko stráviteľné. V zrnách navyše počas procesu klíčenia rastie množstvo esenciálnych aminokyselín a mnohonásobne stúpa obsah vitamínov a minerálnych látok. Použitie: Naklíčené semienka lucerny, rukoly, žeruchy a póru môžete pridávať do šalátov, cestovín, vychladnutých polievok, na namazané pečivo alebo pri príprave zeleninových smoothie. Návod na prípravu: Semienka po dobu 8-12 hodín namáčajte vo vode (najlepšie filtrovanej bez chlóru). V klíčiace nádobe nechajte semienka klíčiť 4-6 dní. Počas klíčenia semienka 2-3 x denne preplachujte. Plne naklíčené semienka pripravená na konzumáciu meria 2,5-5 cm. Ideálna teplota pre celý proces je 20 ° C. Fotografia je len ilustračné, v najbližšej dobe ju nahradíme reálnu. Ľahko pikantné kombinácia štyroch semienok na spoločné klíčenie vás očarí ako chuťou, tak bohatosťou živín.

GRIZLY Alfalfa, rukola, žerucha, pór BIO mix semienok na klíčenie BIO 250 g - história ceny a dostupnosti

GRIZLY Alfalfa, rukola, žerucha, pór BIO mix semienok na klíčenie BIO 250 g - ďalšie zaujímavé produkty

GRIZLY Alfalfa, rukola, žerucha, pór BIO mix semienok na klíčenie BIO 250 g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?