Najnižšia cena za posledných 60 dní: 1,59 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Fructus foeniculi
Príprava nálevu (platí pre listy, kvety a vňate):Jedna až dve čajové lyžičky sa prelejú1/4 litrom vriacej vody, nechají se v zakrytej nádobe 15 minút odstáť a scedí sa. Nálev se pripravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denne.Príprava odvaru (platí pre plody, semená, korene a kôru):Jedna čajová lyžička sa vsype do 1/4 litru studenej vody, privedie sa k varu a nechá se krátko povariť. V zakrytej nádobe sa nechá 15 minút odstať a scedí sa. Odvar sa pripravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denne.
Fructus foeniculi | Príprava nálevu (platí pre listy, kvety a vňate):Jedna až dve čajové lyžičky sa prelejú1/4 litrom vriacej vody, nechají se v zakrytej nádobe 15 minút odstáť a scedí sa. Nálev se pripravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denne.Príprava odvaru (platí pre plody,
Fructus phaseoli | Príprava nálevu (platí pre listy, kvety a vňate):Jedna až dve čajové lyžičky sa prelejú 1/4 litrom vriacej vody, nechajú sa v zakrytej nádobe 15 minút odstáť a scedí sa. Nálev sa pripravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denne.Príprava odvaru (platí pre plody,
Pamajorán | Herba origani vulg. | Príprava nálevu (platí pre listy, kvety a vňate):Jedna až dve čajové lyžičky sa prelejú 1/4 litrom vriacej vody, nechajú sa v zakrytej nádobe 15 minút odstáť a scedia sa. Nálev se pripravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denne.Príprava odvaru
Herba majoranae | Príprava nálevu (platí pre listy, kvety a vňate):Jedna až dve čajové lyžičky sa prelejú 1/4 litrom vriacej vody, nechajú sa v zakrytej nádobě 15 minút odstáť a scedí sa. Nálev sa pripravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denne.Príprava odvaru (platí pre plody,
Folium urticae | Príprava nálevu(platí pre listy, kvety a vňate): Jedna až dve čajové lyžičky sa prelejú 1/4 litrom vriacej vody, nechajú sa v zakrytej nádbe 15 minút odstáť a scedia sa. Nálev sa pripravuje vždy čerstvý. Pije sa 1 - 2 x denne. | Príprava odvaru (platí pre plody,
Grešík Muškátový kvet mletý 30 g | | Do pečiva, zemiakovej kaše, bielej polievky, ragú. Má jemnejšiu chuť ako muškátový orech. | | Zloženie : Mníšek muškátovníka vonného. | Do pečiva, zemiakovej kaše, bielej polievky, ragú. Má jemnejšiu chuť ako muškátový orech
| Pri zvýšenej kyseline močovej. | Zloženie: zlatobyľ vňať, jablka, šípka, jahodník list, baza čierna kvet, rebríček vňať, prietržník vňať, pivonka kvet, celer semeno. Výrobok obsahuje celer. | Možno piť dlhodobo. Pije sa 1 - 3 x denne. Príprava: Jeden sáčok zalijeme 1/4
Semen lini | Príprava nálevu (platí pre listy, kvety a vňate):Jedna až dve čajové lyžičky sa prelejú 1/4 litrom vriacej vody, nechajú sa v zakrytej nádobe 15 minút odstáť a scedí sa. Nálev se pripravuje vždy čerstvý. Pije se 1 - 2 x denne.Príprava odvaru (platí pre plody,
Doplnok stravyŽenšen má priaznivý vplyv na duševnú a fyzickú výkonnosť.Dávkovanie: 2 x 20 kvapiek denne medzi jedlom či nalačno, najlepšie do pohára s vodouZloženie : 10% výťažok z koreňa ženšenu pravého v 40% liehu | Neprekračujte doporučené denné dávkovanie. Nie je
Bylinný čaj sypaný. | Zloženie: Ďatelina červená rezaná kvet s listom (Flos trifolii rubri cum fol.)
Čaj obsahuje materinu dúšku vňať, truskavcovú vňať, feniklový plod, vňať mäty piepornej, slezový kvet, skorocelový list, divozelový kvet a ďalšie
Ľadový čaj s vôňou a chuťou limetky. | | Zloženie: Ibištek sud. kvet, pravý čierny čaj, prírodná aróma, limetková kôra 1 %. | | Upozornenie: Obsahuje kofein! | | Návod na prípravu: Jeden sáčok zalejeme 1/4 litrom studenej vody a necháme 5 minút luhovať. | | Skladovanie: Skladujte
Bylinný čaj sypaný. | Liečivé účinky ďateliny (vnútorné použitie) | | ochorenia srdca | klimaktérium | črevné problémy | depresie | problémy s menštruáciou | ochorenia dýchacieho traktu | problémy s trávením | | Výhody (vonkajšie použitie) | | prísada do jedál, korenina | kožné problémy | opuchy