2117 STEVIK 15L Malý  mestský batoh, ružová, veľkosť os

2117 STEVIK 15L Malý mestský batoh, ružová, veľkosť os

2117 STEVIK 15L Malý  mestský batoh, ružová, veľkosť os

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

2117 STEVIK 15L Malý mestský batoh, ružová, veľkosť os - popis produktu

The versatile and stylish Stevik backpack from the brand 2117 of Sweden offers a wide range of uses, suitable for trips or for children. Its shape resembles a bag and you can carry it exactly like that. Few backpacks will allow you to do this, but Stevik has sewn practical loops with a snap fastener for this case. The spacious main pocket is equipped with a two-way zipper that opens the entire upper half so you will not have to hunt for the item inside for a long time. In addition, it includes a removable booster seat, which also serves to strengthen the back. The smaller front pocket holds your phone, keys and other small items so you have them close at hand. If you choose a color variant of the backpack, you will not only underline your style, but also increase your safety by better visibility to the surroundings. Once you've tried on the Stevik backpack, you won't want to take it off. Volume 15 liters, dimensions 26 x 16 x 36 cm.

Univerzálny a štýlový batoh od značky 2117 STEVIK 15L ponúka širokú škálu využitia. Hodí sa na výlety, alebo pre menšie deti. Svojim tvarom pripomína tašku a presne tak ho môžete aj využiť. Máloktorý batoh vám to umožní, ale práve tento má našité praktické pútka s cvokmi. Priestorné hlavné vrecko je vybavené dvojcestným zipsom, ktorý otvorí hornú polovicu a tak nebudete musieť hľadanú vec dlho loviť. Okrem toho obsahuje aj vyberateľný podsedák, ktorý zároveň slúži na spevnenie chrbta. Do menšieho predného vrecka môžete uložiť mobil, kľúče a ostatné maličkosti, aby ste ich mali po ruke. Akonáhle ho raz vyskúšate, nebudete ho chcieť zložiť.

Tento produkt nájdete v skupine Mestské batohy od značky 2117, veľkosť odpovedá označeniu 15L, os, vo farbe červená, ružová, je vyrobený z materiálu Polyester a je prispôsobený female, unisex.

Produkt 2117 STEVIK 15L Malý mestský batoh, ružová, veľkosť os patrí do skupiny produktov Fashion batohy, patrí značke 2117, je vyrobený vo veľkosti 15L, os, vo farbe červená, ružová, z materiálu Polyester a je dizajnovaný female, unisex.

Produkt 2117 STEVIK 15L Malý mestský batoh, ružová, veľkosť os popisuje EAN kód 7312599027157.

2117 STEVIK 15L Malý mestský batoh, ružová, veľkosť os - parametre produktu

Farbaružová
Veľkosťružová
Určeniefemale
Materiálpolyester
KategóriaBatohy, Mestské batohy, Fashion batohy
Značka2117
Veľkosť15L, os
Farbačervená, ružová
MateriálPolyester
Určeniefemale, unisex
EAN7312599027157

2117 STEVIK 15L Malý mestský batoh, ružová, veľkosť os - história ceny a dostupnosti

2117 STEVIK 15L Malý mestský batoh, ružová, veľkosť os - ďalšie zaujímavé produkty

2117 STEVIK 15L Malý mestský batoh, ružová, veľkosť os - ako nakúpiť najvýhodnejšie?