Najnižšia cena za posledných 60 dní: 129 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
Nôž štylizovaný podľa japonského kuchárskeho noža je to pravé pre prípravu nielen jemnej eurázijskej, ale aj západnej kuchyne. Duto vrúbkované ostrie vytvára vrecká vzduchu, ktoré bránia extra tenkým alebo mäkkým plátkom v prilepený sa na ostria noža.
Farba rukoväte | čierna |
Dĺžka čepele | 14 cm |
Vhodné do umývačky | nie |
Materiál čepele | kovaná oceľ,nehrdzavejúca oceľ s chrom-molybden-vanadium (X50 Cr Mo V15) |
Materiál rukoväte | Tvarovaná rukoväť,nitovaná rukoväť |
Nôž štylizovaný podľa japonského kuchárskeho noža je to pravé pre prípravu nielen jemnej eurázijskej, ale aj západnej kuchyne. Duto vrúbkované ostrie vytvára vrecká vzduchu, ktoré bránia extra tenkým alebo mäkkým plátkom v prilepený sa na ostria noža
Kuchársky nôž „Santoku“ kolekcie Classic Ikon má vysokú čepeľ s hladkým ostrím a nepriľnavou úpravou a je ideálny na krájanie a plátkovanie rôznych druhov surovín. Dĺžka čepele 17 cm
Kuchársky nôž „Santoku“ kolekcie Classic Ikon créme má vysokú čepeľ s hladkým ostrím a nepriľnavou úpravou a je ideálny na krájanie a plátkovanie rôznych druhov surovín. Dĺžka čepele 17 cm
Kuchynský nôž WÜSTHOF CLASSIC IKON Nôž vykosťovací 14 cm GP:Znamenitý kuchynský nôž bude okrasou vašej kuchyne. Vykosťovací nôž od značky WÜSTHOF sa výborne hodí na pomoc pri vykosťovaní mäsa. Má bezchybne ostrú čepeľ robenú z poctivej ocele. Jej dĺžka má celkovo 14
Čo je kuchársky nôž pre európske kuchyne, tým je Santoku pre Japonsko a celú Áziu: tak univerzálny tvarom, hmotnosťou a hranou, že ho možno použiť na mletie a sekanie bylín, zeleniny a ovocia, ako aj na prípravu rýb a mäsa . Ostrá čepeľ Santoku umožňuje čokoľvek od
Kuchynský nôž WÜSTHOF CLASSIC IKON Nôž na paradajky 14 cm GP:Výborný kuchynský nôž bude nenahraditeľnou súčasťou kuchárskej výbavy. Nôž na zeleninu od značky WÜSTHOF sa skvele hodí na prácu so zeleninou. Má veľmi ostrú čepeľ zhotovenú z pevnej ocele. Dĺžka tejto
Nôž štylizovaný podľa japonského kuchárskeho noža je to pravé pre prípravu nielen jemnej eurázijskej, ale aj západnej kuchyne. | Duto vrúbkované ostrie vytvára vrecká vzduchu, ktoré bránia extra tenkým alebo mäkkým plátkom v prilepení sa na ostria noža. | | Dĺžka čepele
Nôž štylizovaný podľa japonského kuchárskeho noža je to pravé pre prípravu nielen jemnej eurázijskej, ale aj západnej kuchyne. | Duto vrúbkované ostrie vytvára vrecká vzduchu, ktoré bránia extra tenkým alebo mäkkým plátkom prilepiť sa na ostrie noža. Rukoväť je vyrobená z
Čo je kuchársky nôž pre európske kuchyne, tým je Santoku pre Japonsko a celú Áziu: tak univerzálny tvarom, hmotnosťou a hranou, že ho možno použiť na mletie a sekanie bylín, zeleniny a ovocia, ako aj na prípravu rýb a mäsa . Ostrá čepeľ Santoku umožňuje čokoľvek od
Wüsthof nôž kuchársky CLASSIC IKON CRÉME 4596-0/20. CLASSIC IKON CREME je luxusná a elegantná séria kovaných nožov, ktoré sa stanú ozdobou vašej kuchyne. Smotanovo biela plastová rukoväť je spojená s oceľovou čepeľou troma nitmi. | | Kuchársky nôž je perfektne vyvážený nôž,
Nôž s vrúbkovaným ostrím je ideálnou voľbou pre krájanie pečiva (rožkov, bagiet a pod.) a obľúbenou voľbou pre krájanie tvrdých salám a dokonca aj najzrelejších paradajok
Tento nôž je vhodný na vykostenie kuraťa alebo šunky aj orezávanie tuku a šliach. | Zúžená, špicatá čepeľ je nutnosťou pri práci blízko okolo kĺbov. | Dĺžka čepele 14 cm, | Rada: Classic Ikon, | Prevedenie: Kované nože
Kuchynský nôž WÜSTHOF CLASSIC IKON Nôž kuchársky 18 cm GP:Neobyčajný kuchynský nôž bude neodmysliteľným prvkom vašej kuchyne. Kuchársky nôž značky WÜSTHOF sa skvele hodí na precízne krájanie všetkých potravín, problém mu tak nerobí jemný syr ani tvrdá zelenina. Má
Kuchynský nôž WÜSTHOF CLASSIC IKON Nôž na chlieb 23 cm GP:Ideálny kuchynský nôž bude nenahraditeľným doplnkom vašej kuchyne. Nôž na pečivo od spoločnosti WÜSTHOF sa výborne hodí na ľahké krájanie pečiva bez zbytočných odrobiniek, využitie ale nájde aj pri oddeľovaní