Zostava nábytku: stôl QBUS + 4 stoličky Melville, tmavošedé

Zostava nábytku: stôl QBUS + 4 stoličky Melville, tmavošedé

Zostava nábytku: stôl QBUS + 4 stoličky Melville, tmavošedé

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zostava nábytku: stôl QBUS + 4 stoličky Melville, tmavošedé - popis produktu

Kompaktná a flexibilná zostava nábytku, ktorá je vynikajúca pre malé kancelárie, jedálne azasadačky. Súčasťou zostavy je stôl so strieborným rámom a bielou laminátovou doskou a štyri štýlové stoličky čalúnené látkou. Kompaktná zostava nábytku so štýlovým dizajnom, ktorá sa skladá zčalúnených stoličiek astola slaminátovou doskou odolnou proti poškriabaniu. Stôl má nadčasový dizajn, ktorý sa skvele hodí do rôznych prostredí atypov miestností. Je ideálny do konferenčných miestností alebo jedální. Stôl má úzke štvorcové nohy a laminátový povrch, ktorý je odolný proti poškriabaniu, nečistotám avlhkosti. Stoličky majú štíhly dizajn ajednodielne sedadlo soperadlom čalúnené látkou pre väčšie pohodlie. Stoličky majú ľahký, ale napriek tomu veľmi pevný kovový rám lakovaný štýlovou, hliníkovo-šedou farbou.

Produkt Zostava nábytku: stôl QBUS + 4 stoličky Melville, tmavošedé je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zostavy nábytku v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Zostava nábytku: stôl QBUS + 4 stoličky Melville, tmavošedé - parametre produktu

Zostava nábytku: stôl QBUS + 4 stoličky Melville, tmavošedé - história ceny a dostupnosti

Zostava nábytku: stôl QBUS + 4 stoličky Melville, tmavošedé - ďalšie zaujímavé produkty

Zostava nábytku: stôl QBUS + 4 stoličky Melville, tmavošedé - ako nakúpiť najvýhodnejšie?