Zeleno-hnedé sandále na klinovom podpätku - 40

Zeleno-hnedé sandále na klinovom podpätku - 40

Zeleno-hnedé sandále na klinovom podpätku - 40

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zeleno-hnedé sandále na klinovom podpätku - 40 - popis produktu

Krásne sandálky na platforme a klinoch z kombinácie eko kože a eko semišu. Topánky majú mäkkú stielku z ekokože. Zeleno-hnedé sandále so zapínaním na pracku okolo členku a nastaviteľným remienkom. Vpredu majú spletené popruhy podporujúce chodidlo. podošva je vyrobená z plastu, platforma a klin sú zdobené jutovým výpletom. Ide o veľmi univerzálny strih, ktorý sa hodí k mnohým štýlom nielen na každodenné nosenie, ale aj na väčšie oslavy! Sandále pristanú úzkej nohe! Pri výbere veľkosti sa riaďte tabuľkou veľkostí.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Zeleno-hnedé sandále na klinovom podpätku - 40 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 40, vo farebnej verzii hnedá, zelená v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 40, farebný variant je hnedá, zelená v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Produkt Zeleno-hnedé sandále na klinovom podpätku - 40 patrí do skupiny produktov Dámske sandále, je v ponuke značky Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 40, farebný variant je hnedá, zelená v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Zeleno-hnedé sandále na klinovom podpätku - 40 - parametre produktu

Veľkosť40
Vonkajší materiálekologická koža
Zateplenienie
Výška podpätku / platformy9 cm
Typ podpätkuklinový
Špička topánkyotvorená
Farbahnedá
Vzordvojfarebný
Vnútorný materiálekologická koža
Zapínaniepracka / spona
Výška podpätkuvysoký (7 a viac)
Farbazelená
KategóriaZelenina, Dámska obuv, Sandále, Sandály, Topánky, Dámske topánky, Dámske sandále, Obuv na platforme, Sandálky na podpätku
ZnačkaRouzit
Veľkosť40
Farbahnedá, zelená
E-shopRouzit.sk

Zeleno-hnedé sandále na klinovom podpätku - 40 - história ceny a dostupnosti

Zeleno-hnedé sandále na klinovom podpätku - 40 - ďalšie zaujímavé produkty

Zeleno-hnedé sandále na klinovom podpätku - 40 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?