Remington Curl & Straight Confidence S6606 žehlička na vlasy 2 v 1 1 ks

Remington Curl & Straight Confidence S6606 žehlička na vlasy 2 v 1 1 ks

Remington Curl & Straight Confidence S6606 žehlička na vlasy 2 v 1 1 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 52,44 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Remington Curl & Straight Confidence S6606 žehlička na vlasy 2 v 1 1 ks - popis produktu

Žehlička na vlasy Remington S6606 Curl & Straight Confidence:Páčia sa vám krásne lesklé a zdravé vlasy? Potom vám určite urobí radosť žehlička na vlasy Remington. Na výber máte 5 úrovní teplôt. Tajomstvo perfektne upravených vlasov je v širokej teplotnej škále v rozsahu od 150 °C do 230 °C, vďaka ktorej sa žehlička o vaše vlasy stará úplne individuálne podľa ich kondície. Šetrným zaobchádzaním im dodá požadovaný tvar, pevnosť aj lesk. Príkon 47 W nahreje žehličku iba za 30 s. Žehliaci povrch z keramiky ľahko schádza po vlasoch a na ich tvarovanie vám tak postačí menej ťahov. Hotový účes bude presne podľa vašich predstáv. Povrch žehličky je potiahnutý turmalínovým antistatickým materiálom, vďaka ktorému vaše vlasy nebudú elektrizovať a potešia vás žiarivým leskom. Šírka doštičiek je 25 mm. Zásadné vlastnosti žehličky na vlasy Remington S6606 Curl & Straight Confidence Žehlička na vlasy Remington vám zjednoduší každodenný styling Je vybavená 5 teplotnými stupňami Žehlička sa nahreje iba za 30 s Doštičky sú široké 25 mm Ionizačná žehlička na vlasy Remington zvládne vytvoriť hladký a lesklý účes Vysoký výkon ohrievača zaisťuje rýchle nahriatie Vytvára tiež vlny Automatické vypnutie a svetelná signalizácia prevádzky pre bezpečné používanie Potrebné informácie vám dodá integrovaný displej Pohodlie pri používaní zabezpečí flexibilný kábel s dĺžkou 1,8 m Pri skladovaní sa vám bude hodiť bezpečnostný zámok Žehlička na vlasy Remington si vás získa svojimi funkciami Žehlička je vybavená generátorom záporných iónov, ktoré redukujú statickú elektrinu. Krátka doba ohrevu pomocou výkonného ohrievača umožní rýchly štart úpravy vlasov. Túto žehličku na vlasy môžete jednoducho prispôsobiť svojim potrebám a behom okamihu ju premeniť na kulmu. Je navrhnutá tak, aby tvarovala a skrášľovala vaše vlasy od dokonalého žehlenia až po prirodzené vlny. Ak patríte k tým, ktorí si nemôžu spomenúť, či spotrebič vypli, určite oceníte praktickú funkciu automatického vypnutia žehličky a svetelnú signalizáciu prevádzky. Žehlička na vlasy Remington je vhodná pre všetkých, ktorí chcú šetrným stylingom docieliť perfektné výsledky. Jednoduchá manipulácia aj obsluha Žehlička na vlasy Remington si jednoducho poradí so všetkými typmi vlasov. Vo výbave nechýba bezpečnostný zámok, ktorý jednoducho uzamkne doštičky. To vám určite príde vhod, pokiaľ ju potrebujete uskladniť. Žehlička na vlasy funguje na sieťové napájanie, vďaka ktorému nebudete musieť riešiť žiadne nabíjanie. Žehlička na vlasy funguje pomocou zabudovaného akumulátora, takže jej používanie bude veľmi komfortné. Žehlička na vlasy Remington sa navyše môže pochváliť podareným vzhľadom. Pekná čierna a ružová zanechá skvelý dojem.

Vlny aj rovné vlasy Žehlička na vlasy Remington Curl & Straight Confidence je odpoveďou na to, ako jednoducho docieliť účesu, ktorý urobí skutočný dojem. S našim intuitívnym dizajnom 2 v 1 môžete tvoriť nadýchané vlny, krásne kučery alebo hladké, rovné vlasy. Rýchly styling jedným ťahom Dlhšie plochy žehličky s mikro hrebienkami po stranách zachytia a zaistia pramene vlasov pre rýchly styling jedným ťahom. Naše unikátne plochy v tvare špirály pomôžu aj tým z vás, ktorým sa bežne nedarí vytvoriť pomocou žehličky na vlasy krásne, nadýchané vlny. Hladký, zaoblený dizajn vonkajšieho povrchu žehličky vlasy okamžite ochladí pre dlhodobé zafixovanie vĺn. Nastavenie teploty Na digitálnom displeji s 5 teplotnými nastaveniami (150 – 230 °C) môžete voliť teplotu ideálnu pre váš typ vlasov. Ultra hladké plochy s keramickým povrchom napustené antistatickým turmalínom pre sklz bez námahy a lesk vlasov bez ich elektrizovania vám zaistí obdiv všetkých okolo vás. Pripravená v priebehu pár sekúnd Žehlička je pripravená na použitie za 30 sekúnd, so stylingom môžete začať takmer okamžite. Poteší vás tiež funkcia Boost pre situácie, kedy potrebujete rýchlo nastaviť najvyššiu teplotu pre vytvorenie dokonalého účesu. Bezpečnosť predovšetkým Curl & Straight Confidence má chladné špičky s ergonomickým dizajnom pre lepšie uchytenie a ochranu pred popálením. Ďalšou výhodou je teplovzdorný navliekací kryt pre bezpečnú úschovu a automatické bezpečnostné vypnutie po 60 minútach, čo znamená, že môžete opustiť domov s úžasným účesom a zároveň bez starostí, pretože váš obľúbený stylingový pomocník sa bezpečne vypne.

Remington Curl & Straight Confidence S6606, 1 ks, Elektronika pre ženy, Žehlička na vlasy Remington Curl & Straight Confidence S6606 vám hravo zaistí dokonalý účes. Vaše vlasy budú vždy krásne upravené, pružné a nádherne lesklé. Vlastnosti: kábel s otočnou koncovkou LED displej funkcia ionizácie nepoškodzuje a nevysušuje vlasy možno využiť aj na vytváranie vĺn Použitie: Postupujte podľa priloženého návodu na použitie.

Žehlička na vlasy, unikátne žehliace plochy v tvare špirály zo zdokonalenej ultra jemnej keramiky s obsahom turmalínu, digitálny displej, 5 teplotných nastavení 150-230#C pre všetky typy vlasov.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kulmy na vlasy, patrí značke Remington vo veľkosti 1 ks, nájdete ho v e-shope Tonerpartner.sk, Alza.sk, Planeo.sk, Notino.sk a je prispôsobený female.

Produkt Remington Curl & Straight Confidence S6606 žehlička na vlasy 2 v 1 1 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Žehličky na vlasy, patrí značke Remington vo veľkosti 1 ks, nájdete ho u predajcu Tonerpartner.sk, Alza.sk, Planeo.sk, Notino.sk a je prispôsobený female.

Produkt Remington Curl & Straight Confidence S6606 žehlička na vlasy 2 v 1 1 ks je označený EAN kódom 4008496985296.

Remington Curl & Straight Confidence S6606 žehlička na vlasy 2 v 1 1 ks - parametre produktu

Remington Curl & Straight Confidence S6606 žehlička na vlasy 2 v 1 1 ks - história ceny a dostupnosti

Remington Curl & Straight Confidence S6606 žehlička na vlasy 2 v 1 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Remington Curl & Straight Confidence S6606 žehlička na vlasy 2 v 1 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?