ProfiCare Žehliaca kefa na vlasy PC-GB 3021

ProfiCare Žehliaca kefa na vlasy PC-GB 3021

ProfiCare Žehliaca kefa na vlasy PC-GB 3021

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ProfiCare Žehliaca kefa na vlasy PC-GB 3021 - popis produktu

Chcete mať perfektne hladké a učesané vlasy behom pár chvíľ, a aby bol výsledný efekt rovnaký ako od profesionálneho kaderníka? Potom sa žehliaca kefa ProfiCare GB 3021 s príkonom 35 W stane vašim verným pomocníkom. Elektrická kefa má rýchle nahriatie a LED kontrolku, ktorá vás upozorní na prevádzku. Produkt je opatrený ionizačnou funkciou, vlasy sa zbytočne nevysušujú a nepôsobí na ne statická elektrina. Keramické štetiny dokonale vyhladia vlasy. So spotrebičom rýchlo skrotíte akýkoľvek typ vlasov, od tých rovnejších až po vlnité. Kefa sa navyše príjemne drží. 360° otočný kĺb slúži na ľahkú manipuláciu.Napájanie: 110 V - 240 V, 50/60Hz, príkon: 35-37 W.

ProfiCare GB 3021, 1 ks, Žehliace kefy unisex, Žehliaca kefa ProfiCare GB 3021 je ideálny pomocník na rýchlu a jednoduchú úpravu vlasov. Jedným ťahom vlasy vyhladzuje a súčasne prečesáva. Vlastnosti: vyhladzuje a narovnáva vlasy umožňuje rýchly styling zanecháva vlasy hebké a lesklé vhodná na každodennú úpravu vlasov funkcia ionizácie Použitie: Kefu zapnite a pomaly prečesávajte pramene vlasov. Postupujte kĺzavým pohybom od korienkov až po končeky.

Produkt ProfiCare Žehliaca kefa na vlasy PC-GB 3021 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kefy na vlasy, vyrába ho značka Profi Care, ProfiCare, vo veľkosti 1 ks, farebné prevedenie je biela, v ponuke predajcu 4home.sk, Vivantis.sk, Notino.sk a je dizajnovaný female, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Kulmy na vlasy, patrí značke Profi Care, ProfiCare vo veľkosti 1 ks, farebné prevedenie je biela, nájdete ho v e-shope 4home.sk, Vivantis.sk, Notino.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt ProfiCare Žehliaca kefa na vlasy PC-GB 3021 patrí do skupiny produktov Žehličky na vlasy, patrí značke Profi Care, ProfiCare vo veľkosti 1 ks, farebné prevedenie je biela, nájdete ho u predajcu 4home.sk, Vivantis.sk, Notino.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt ProfiCare Žehliaca kefa na vlasy PC-GB 3021 označuje EAN kód 4006160302103.

ProfiCare Žehliaca kefa na vlasy PC-GB 3021 - parametre produktu

ProfiCare Žehliaca kefa na vlasy PC-GB 3021 - história ceny a dostupnosti

ProfiCare Žehliaca kefa na vlasy PC-GB 3021 - ďalšie zaujímavé produkty

ProfiCare Žehliaca kefa na vlasy PC-GB 3021 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?