Súprava pre dokonalú pedikúru a manikúru Orava Lyra 5 v 1

Súprava pre dokonalú pedikúru a manikúru Orava Lyra 5 v 1

Súprava pre dokonalú pedikúru a manikúru Orava Lyra 5 v 1

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Súprava pre dokonalú pedikúru a manikúru Orava Lyra 5 v 1 - popis produktu

Ionizačná kefa Digitálna ionizačná kefa vám uľahčí starostlivosť o vaše vlasy. Jednoduchá obsluha vám zaistí rýchle vykúzlenie dokonalého účesu. Navyše disponuje špeciálnymi hrotmi, ktoré minimalizujú poškodenie vlasov. Antistatický, keramický povrch Teplota kefy sa dá ľahko nastaviť pomocou tlačidiel v rozsahu od 80 do 230 °C. Nastavenú teplotu uvidíte na LCD podsvietenom displeji.

Balenie obsahuje 5 rôznych nástavcov, ktoré môžete ľubovoľne meniť - na jemné, hrubé brúsenie a leštenie prirodzených a aj akrylových nechtov. Vybrať si môžete z dvoch rýchlostných stupňov. Celý set sa nachádza v praktickom úložnom boxe. Napájanie: 2x 1,5 V AA

DIGITÁLNA KERAMICKÁ ŽEHLIČKA S KEFOU NA VLASY. Túžite po dokonale rovných vlasoch? Nechcete si však upravovať vlasy obyčajnou žehličkou na vlasy, ktorá vlasy síce vyrovná, ale ich aj poškodí? Revolúciu v starostlivosti o vlasy

Kvalitní Kefa ionizačná digitálná ZVK-206 s žehličkou vlasů z kategorie Biela technika | Zdravie a starostlivosť o telo | Žehličky na vlasy.

Tento produkt nájdete v skupine Starostlivosť o vlasy, patrí pod značku Orava, nájdete ho v e-shope NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Súprava pre dokonalú pedikúru a manikúru Orava Lyra 5 v 1 patrí do skupiny produktov Kefy na vlasy, vyrába ho značka Orava, v ponuke predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Žehličky na vlasy, patrí značke Orava, nájdete ho u predajcu NejlevnejsiZbozi.sk.

Produkt Súprava pre dokonalú pedikúru a manikúru Orava Lyra 5 v 1 je označený EAN kódom 8586016722461.

Súprava pre dokonalú pedikúru a manikúru Orava Lyra 5 v 1 - parametre produktu

Súprava pre dokonalú pedikúru a manikúru Orava Lyra 5 v 1 - história ceny a dostupnosti

Súprava pre dokonalú pedikúru a manikúru Orava Lyra 5 v 1 - ďalšie zaujímavé produkty

Súprava pre dokonalú pedikúru a manikúru Orava Lyra 5 v 1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?