Hrnec zavařovací  DOMO DO42325PC

Hrnec zavařovací DOMO DO42325PC

Hrnec zavařovací  DOMO DO42325PC

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Hrnec zavařovací DOMO DO42325PC - popis produktu

Zavárací hrniec DOMO DO42325PC:Domáce kompóty, marmelády alebo detská výživaDomáce spracovávanie ovocia je opäť v kurze. Vďaka zaváraniu si môžeme uchovať vlastnú úrodu po celý rok. Zabudnite však na zastarané postupy, s plne automatickým zaváracím hrncom Domo pripravíte zaváraniny na zimu bez problémov aj ako úplný začiatočník.Hrniec Domo je skutočnou vychytávkou, ktorú vo svojej kuchyne oceníteAntikorový hrniec DOMO DO42325PC s objemom 27 litrov a vnútornými rozmermi 29 × 35 cm poskytuje priestor na zavarenie približne 14 až 18 zaváracích pohárov s objemom 3/4 litra. Poháre sa umiestňujú na plastový rošt postavený na dne hrnca. Jeho riešenie ho dômyselne predurčuje na všestranné použitie, takže keď práve nepotrebujete zavárať, nemusí hrniec zbytočne prekážať v komore. Popri príprave teplých nápojov sa skvele hodí aj na varenie gulášov, omáčok či príloh, najmä ak máte v pláne hostiť väčšiu skupinu osôb.Praktický výpustný kohútPraktickým prvkom hrnca DOMO DO42325PC je výpustný kohút, vďaka ktorému využijete zavárací hrniec aj ako automat na teplé nápoje. Pri väčších rodinných stretnutiach alebo párty s priateľmi určite oceníte, koľko práce s prípravou kávy alebo čaju vám hrniec týmto dômyselným riešením ušetrí. Pri varení mäsitých pokrmov odporúčame zakryť výpust vyberateľnou záslepkou. Samozrejmosťou je aj plynulý termostat, ktorý umožňuje reguláciu teploty od 30 °C do bodu varu. Nastavená teplota je automaticky udržiavaná na stupeň presne.Vybavený prehľadným podsvieteným LCD displejomVšetky údaje, s ktorými ako kuchár pracujete, uvidíte prehľadne na podsvietenom LCD displeji, ktorým je zavárací hrniec DOMO DO42325PC vybavený. Informuje vás o aktuálnej teplote, dobe varu, ale aj hladine vody. Pre dosiahnutie maximálnej bezpečnosti pri varení či zaváraní je hrniec vybavený poistkou proti prehriatiu a varu na sucho. Časový spínač je možné nastaviť od jednej minúty až na dobu 120 minút alebo na nepretržitú prevádzku. Na dosiahnutie požadovanej teploty upozorní zvuková signalizácia.Kľúčové vlastnosti zaváracieho hrnca DOMO DO42325PCKapacita 14 – 18 zaváracích pohárovFunkcia časovač: 1 – 120 minútNastaviteľný termostat: 30 – 100 °CUniverzálne využitie hrncaPodsvietený LCD displejZvuková signalizáciaRošt na zaváracie poháreSkrytá tepelná špirála

Plne automatický zavárací hrniec s prehľadným LCD displejom a plne digitálnym ovládaním. Po dosiahnutí nastavenej teploty sa automaticky spustí zaváranie po nastavenú dobu - raz nastavíte a spustíte a hrniec si všetko postráži sám. Vďaka presnému termostatu a záslepke otvoru kohútika sa tento zavárací hrniec hodí ako pre zaváranie a sterilizáciu ovocia i zeleniny, tak i pre ohrev horúcich nápojov, guláša a iných omáčok. Praktickosť použitia tiež zvyšuje umiestnenie kohútika na boku mimo displej.vlastnosti: plne automatický zavárací hrniec kvalitné nehrdzavejúce prevedenie objem: 27 litrov (22 klasických zaváracích pohárov s objemom 0,75l) odporúčané množstvo vody: min. 3 l / max. 21,5 l prehľadný podsvietený LCD displej plynulé nastavenie teploty od 30 °C do 100 °C časovač 1 až 120 minút alebo nepretržitý chod zvukový signál po skončení programu pevný plastový rošt (dlhšia životnosť než rošt kovový) plastová pokrievka výpustný kohút umiestnený na boku hrnca s vyberateľnou záslepkou pre univerzálne použitie hrnca:zavárací automatvárnica na čajstáčanie vareného vína poistka proti prehriatiu a varu na sucho upozornenie symbolom na displeji na nedostatok vody úplne presné a rýchle sledovanie teploty vďaka čidlu vo vnútri hrnca vnútorné rozmery: 29 x 35 cm (výška x priemer)

Hrnec zavařovací DOMO DO42325PC

Produkt Hrnec zavařovací DOMO DO42325PC je možné nájsť medzi produktmi v skupine Nerezové hrnce od značky DOMO, farebná verzia je strieborná, nájdete ho u predajcu Tipa.sk, 4home.sk, Alza.sk.

Produkt Hrnec zavařovací DOMO DO42325PC je označený EAN kódom 5411397013941.

Hrnec zavařovací DOMO DO42325PC - parametre produktu

Farbastrieborná
KategóriaHrnce, Nerezové hrnce, Marmelády
ZnačkaDOMO
Farbastrieborná
E-shopTipa.sk, 4home.sk, Alza.sk
EAN5411397013941

Hrnec zavařovací DOMO DO42325PC - história ceny a dostupnosti

Hrnec zavařovací DOMO DO42325PC - ďalšie zaujímavé produkty

Hrnec zavařovací DOMO DO42325PC - ako nakúpiť najvýhodnejšie?