Zásuvková jednotka pre stoly ROBUST, 3 zásuvky

Zásuvková jednotka pre stoly ROBUST, 3 zásuvky

Zásuvková jednotka pre stoly ROBUST, 3 zásuvky

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zásuvková jednotka pre stoly ROBUST, 3 zásuvky - popis produktu

Zásuvková jednotka ROBUST na montáž pod pracovný stôl. Má vodiace lišty sguľôčkovými ložiskami a centrálne zamykanie (sdvoma kľúčmi). Vylepšite si stôl pohodlnými zásuvkami, ktoré pod doskou pracovného stola zabezpečia efektívny a dostupný úložný priestor. Zásuvková jednotka sa ideálne hodí na ukladanie náradia, náhradných dielov, klincov, skrutiek a ďalších malých dielov, ktoré je dobré mať poruke. Je navrhnutá na montáž priamo pod pracovnú dosku, čím ušetríte veľa miesta. Jednotka a tri zásuvky sú vyrobené zhrubého oceľového plechu, vďaka čomu sú pevné aodolné. Oceľový plech je práškovo lakovaný sivou farbou. Jednotka má centrálny zámok, ktorý uzamkne všetky zásuvky naraz. Zásuvky sa ľahko posúvajú po guľôčkových ložiskách a majú posilnené kovania s maximálnou nosnosťou 50 kg na zásuvku.

Produkt Zásuvková jednotka pre stoly ROBUST, 3 zásuvky je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pracovné stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pracovní stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Produkt Zásuvková jednotka pre stoly ROBUST, 3 zásuvky patrí do skupiny produktov Zásuvkové lišty, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Zásuvková jednotka pre stoly ROBUST, 3 zásuvky - parametre produktu

Zásuvková jednotka pre stoly ROBUST, 3 zásuvky - história ceny a dostupnosti

Zásuvková jednotka pre stoly ROBUST, 3 zásuvky - ďalšie zaujímavé produkty

Zásuvková jednotka pre stoly ROBUST, 3 zásuvky - ako nakúpiť najvýhodnejšie?