APPLE 6,5 l sklenená fľaša + korok - ORION

APPLE 6,5 l sklenená fľaša + korok - ORION

APPLE 6,5 l sklenená fľaša + korok - ORION

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

APPLE 6,5 l sklenená fľaša + korok - ORION - popis produktu

Štýlové, pekné papierové okuliare Minecraft s nápisom Game On pre vás a vašich kamarátov určite rozprúdia zábavu na tematickej chlapčenskej párty pre všetkých počítačových a herných nadšencov populárnej počítačovej hry Minecraft. Okuliare majú nezameniteľný dizajn kocky a kocky. Rozmery: približne 16,6 x 7,5 cm Balenie obsahuje 6 kusov Štýlovo tvarovaná sklenená nádoba s viečkom je skvelým pomocníkom pri podávaní domácej ovocnej šťavy alebo limonády z čerstvého ovocia, ktoré deti milujú. Dospelí ho využijú nielen počas horúcich letných večerov pri posedení s miskou, rôznymi miešanými nápojmi a inými nápojmi. Vďaka praktickému kohútiku sa dokonale vylieva. Pred prvým použitím ho dôkladne umyte teplou vodou so saponátom a potom opláchnite. Po zaschnutí vložte - zaskrutkujte kohútik do otvoru fľaše, zatvorte a nalejte nápoj. Akonáhle otočíte páku kohútika o 90 stupňov do otvorenej polohy, nápoj začne tiecť do pripraveného pohára. Po použití zopakujte postup umývania ako pred použitím. Nie je vhodný na horúce alebo vriace tekutiny. Materiál: sklo. Rozmery: š. 23 cm, v. 35 cm, objem 6,5 l.

Nápojový automat ORION Fľaša sklo + kohútik APPLE 6,5 l:V prípade, že často beháte, cvičíte, alebo radi cestujete, určite sa vám zapáči 6,5 l fľaša na pitie ORION Fľaša sklo + kohútik APPLE 6,5 l. Fľaša ORION vám ušetrí prácu, pretože ju po použití stačí len opláchnuť. Dozaista vás nadchne prepracovaným tvarom. Materiál fľaše je plast, silikón a sklo. Plast je známy svojou nízkou hmotnosťou. Netrieštivé sklo odolá poškriabaniu aj nárazom.Kľúčové funkcie fľaše ORION Fľaša sklo + kohútik APPLE 6,5 lDostatočný objem 6,5 lMateriál fľaše ORION: plast, silikón a skloPlastové vyhotovenie zaručuje perfektnú hmotnosť a zdravotnú neškodnosťSklo je odolné proti rozbitiu i poškriabaniu

  • so stáčacím kohútikom
  • vrchný otvor s pokrievkou so silikónovým tesnením

Sklenený zásobník na nápoje s kohútikom je ideálny na prípravu domácich limonád alebo originálnych party bowle. Sklenenú nádobu naplníte 6,5 l tekutiny a potom už si každý môže čapovať podľa ľubovôle. Sklenený zásobník na nápoje je vhodný len na studené nápoje.

 

Materiál: sklo

Rozmery: pr. 23 x v. 35 cm

Produkt APPLE 6,5 l sklenená fľaša + korok - ORION patrí do skupiny produktov Fľaše na vodu od značky ORION, je vyrobený z materiálu Sklo, nájdete ho u predajcu Alza.sk, 4home.sk, Dedoma.sk, SvetCukrárov.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sklenené fľaše, patrí pod značku ORION, materiálové zloženie Sklo, v ponuke predajcu Alza.sk, 4home.sk, Dedoma.sk, SvetCukrárov.sk.

Produkt APPLE 6,5 l sklenená fľaša + korok - ORION patrí do skupiny produktov Zásobníky na vodu, patrí značke ORION, z materiálu Sklo, nájdete ho u predajcu Alza.sk, 4home.sk, Dedoma.sk, SvetCukrárov.sk.

Produkt APPLE 6,5 l sklenená fľaša + korok - ORION popisuje EAN kód 8592381092917.

APPLE 6,5 l sklenená fľaša + korok - ORION - parametre produktu

APPLE 6,5 l sklenená fľaša + korok - ORION - história ceny a dostupnosti

APPLE 6,5 l sklenená fľaša + korok - ORION - ďalšie zaujímavé produkty

APPLE 6,5 l sklenená fľaša + korok - ORION - ako nakúpiť najvýhodnejšie?