Zásobník na ľadové kocky s vekom, RD42498

Zásobník na ľadové kocky s vekom, RD42498

Zásobník na ľadové kocky s vekom, RD42498

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zásobník na ľadové kocky s vekom, RD42498 - popis produktu

Chladič ľadových kociek vyrobený z dvojplášťovej nehrdzavejúcej oceleS vedrom na kocky ľadu môžete svojim hosťom na najbližšej párty hosťovať permanentne vychladené nápoje Praktický chladič ľadu zaistí, že kocky ľadu si dlho udržia svoj tvar a neroztopia sa. Výroba z robustnej nerezovej ocele s dvojitou stenou vyžaduje dlhý chladiaci účinok. Veko chráni obsah nádoby na ľad pred nečistotami a poskytuje dodatočnú izoláciu. Vďaka elegantnej rukoväti s koženým vzhľadom možno nádobu na zmrzlinu jednoducho prenášať z mraziaceho priestoru na stôl.Chladič ľadových kociek s vekomNa udržanie ľadových kociek alebo drveného ľadu v chladeDvojstenná oceľ pre spoľahlivú izoláciuNádoba na ľad s vekom pre extra dlhý chladiaci efektRukoväť v dekoratívnom koženom vzhľade pre ľahkú prepravuIdeálne pre domáci bar, grilovačky, párty alebo gastronómiurozsah doručenia1x vedro na ľadbez dekorácieZásobník na ľad v detaileCelkové rozmery V x Š x V: cca 27 x 17 x 15 cmVonkajšie rozmery vedra V x V: cca 17 x 15 cmVnútorné rozmery vedra V x V: cca 14 x 13 cmHmotnosť: cca 0,7 kgObjem: cca 1,5 lMateriál: nehrdzavejúca oceľ, PU kožaFarba: strieborná, čiernaRD 10042498

Produkt Zásobník na ľadové kocky s vekom, RD42498 patrí do skupiny produktov Stojany na víno, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Zásobník na ľadové kocky s vekom, RD42498 - parametre produktu

Zásobník na ľadové kocky s vekom, RD42498 - história ceny a dostupnosti

Zásobník na ľadové kocky s vekom, RD42498 - ďalšie zaujímavé produkty

Zásobník na ľadové kocky s vekom, RD42498 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?