Zaklínač 3: Divoký hon – Complete Edition – Nintendo Switch

Zaklínač 3: Divoký hon – Complete Edition – Nintendo Switch

Zaklínač 3: Divoký hon – Complete Edition – Nintendo Switch

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zaklínač 3: Divoký hon – Complete Edition – Nintendo Switch - popis produktu

Hra na konzolu Zaklínač 3: Divoký hon – Complete Edition – Nintendo Switch:91%Zaklínač 3: Divoký hon je viac ako 4 roky po svojom pôvodnom vydaní stále vynikajúcim RPG, ktoré ohromuje výborným príbehom, skvelo napísanými postavami, slušným súbojovým systémom a obrovským otvoreným svetom.Právom najoceňovanejšia hra roka 2015 so všetkými datadiskami a dodatočným obsahom.Staňte sa profesionálnym zabijakom monštier a vydajte sa na dobrodružstvo epických rozmerov.Hlavný hrdina Geralt z RivieZaklínači sú trénovaní od raného detstva a podrobení mutáciám, aby získali nadľudskú silu, schopnosti a reflexy. Predstavujú spoločensky vyčlenenú protiváhu príšerami zamoreného sveta, v ktorom žijú.Vydajte sa objavovať nové príbehyObrovský otvorený svet hry Zaklínač 3: Divoký Hon je vybudovaný pre nekonečné dobrodružstvo, predstavuje nový štandard čo do veľkosti, hĺbky, tak komplexnosti. Lovte širokú škálu exotických príšer od divokých zvierat pobehujúcich v horských priesmykoch až po prefíkaných nadprirodzených lovcov číhajúcich v tienistých uličkách a zákutiach husto zaľudnených miest.Dejové zvraty a prekvapeniaV rozsiahlom príbehu učiníte celý rad závažných rozhodnutí, ktoré ovplyvnia ďalšie situácie.Preskúmajte každé tajomné zákutie, jaskyňu aj vraky lodí.Vo svete zaklínača strávite pokojne aj stovky hodín.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Complete Edition prináša:Základnú hru Zaklínač 3: Divoký HonRozšírenie Srdce z kameňaRozšírenie O víne a krvi16 menších dodatkov do hryČeské titulky Ste na hru Zaklínač 3: Divoký Hon naozaj pripravení? vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookov Herné počítače Herné notebooky

Tento produkt nájdete v skupine PC hry, je v ponuke značky CD Projekt Red, nájdete ho v e-shope Alza.sk, PGS.sk.

Produkt Zaklínač 3: Divoký hon – Complete Edition – Nintendo Switch patrí do skupiny produktov Hry na PC, patrí značke CD Projekt Red, v ponuke predajcu Alza.sk, PGS.sk.

Produkt Zaklínač 3: Divoký hon – Complete Edition – Nintendo Switch je označený EAN kódom 5902367642006.

Zaklínač 3: Divoký hon – Complete Edition – Nintendo Switch - parametre produktu

Zaklínač 3: Divoký hon – Complete Edition – Nintendo Switch - história ceny a dostupnosti

Zaklínač 3: Divoký hon – Complete Edition – Nintendo Switch - ďalšie zaujímavé produkty

Zaklínač 3: Divoký hon – Complete Edition – Nintendo Switch - ako nakúpiť najvýhodnejšie?