Záhradné ležadlo s tienidlom čierna

Záhradné ležadlo s tienidlom čierna

Záhradné ležadlo s tienidlom čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradné ležadlo s tienidlom čierna - popis produktu

Ľahké, univerzálne ležadlá do záhradu, na pláž, kemp alebo pozemok. Ak ho poskladáte docielite jeho úplnú plochosť, s pohodlnými, nekĺzavými rukoväťami, má kovový rám, postriekaný strieborným práškom. Sklopený sa zmestí do akéhokoľvek auta. Protišmykové kombinované nožičky zaručujú bezpečnosť pri používaní aj na klzkom povrchu, napr. po daždi. K odpočinku na lehátku môže byť kedykoľvek počas dňa, použitý materiál neobťažuje, prispôsobí sa telu, materiál je veľmi rýchlo suchý a ľahko sa udržuje v čistote, stačí utrieť vlhkou handričkou. Materiál neabsorbuje vodu. Niekoľko polôh, môžete nastaviť podľa vašich preferencií, napríklad na opaľovanie alebo posedenie pri čítaní knihy, ďalšou výhodou tohto lehátka je nastaviteľná strecha, ktorá pomáha chrániť sa pred horúcim slnkom. Nastavenie krytu je veľmi jednoduché, jednoducho odskrutkujte plastové skrutky na boku, nastavte požadovanú výšku a zaistite spadnutie alebo sklopenie skrutkami. To zaručí úplne príjemný oddych na každom mieste. Lehátka majú dve rukoväte na prenášanie, preprava je bez problémov.   DOBRE VEDIEŤ: *Textylén - typ sieťovaného čalúnenia z vinylu s dizajnom pre vonkajšie použitie. Tkanina neabsorbuje vodu, je flexibilná a odolná aj pri vysokom zaťažení, dodatočne odolná voči slnečnému žiareniu. Nepridáva sa na nečistoty, prach ani plesne, rýchlo sa suší a ľahko sa čistí.

Produkt Záhradné ležadlo s tienidlom čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradný nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné ležadlá od značky Merkury Market v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

Záhradné ležadlo s tienidlom čierna - parametre produktu

Záhradné ležadlo s tienidlom čierna - história ceny a dostupnosti

Záhradné ležadlo s tienidlom čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradné ležadlo s tienidlom čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?