Xiaomi Watch S1 Active Strap (Orange) #2703048

Xiaomi Watch S1 Active Strap (Orange) #2703048

Xiaomi Watch S1 Active Strap (Orange) #2703048

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Xiaomi Watch S1 Active Strap (Orange) - popis produktu

Elegantne sadne na vaše zápästie, aby ste zažiarili ešte viac Vyrobené z materiálov šetrných k pokožke Vymeňte remienky pre žiarivý vzhľad Vystúpte z davu a pýšte sa ľahkým dizajnom šetrným k pokožke Mimoriadne ľahké čistenie Vyskúšajte si, aký je to pocit nosiť to najlepšie z najlepšieho Tento pohodlný a ľahký remienok je navrhnutý tak, aby hladko kopíroval tvar zápästia namiesto toho, aby sa k nemu prilepil, takže často zabudnete, že ho máte na sebe, aj keď sa spotíte. Porézny a priedušný dizajn Cirkulácia vzduchu je hračka s týmto poréznym dizajnom, ktorý pomáha odvádzať pot pri športe a každodenných aktivitách a zbavuje vás známeho lepkavého pocitu. Vhodné na denné nosenie Viacnásobný dizajn pracky robí tento remienok všestranným. Bez ohľadu na to, či sa venujete športu alebo leňošeniu doma, dizajn spony s dvojitou prackou zaistí, že vaše hodinky budú v bezpečí. Stabilný a odolný Natiahnite ho, otočte ho, stlačte - vysoko elastický materiál odolný voči prasknutiu uľahčuje nasadzovanie a odopínanie. Dizajn popruhu s prepínacím okom Jednoduché zloženie v okamihu. Spona z nehrdzavejúcej ocele Vynikajúca a odolná, určite vydrží vplyv dážďa alebo slnka. Špecifikácie Názov produktu: Xiaomi Watch S1 Active Remienok Materiál spony: Nerezová oceľ Materiál popruhu: Silikón Dĺžka popruhu: 258,9 mm (vrátane hodiniek) Nastaviteľná dĺžka: 160 mm – 220 mm Obsah balenia Komponent krátkeho popruhu x1 Komponent dlhého popruhu x1 Záručný list x1

Tento produkt nájdete v skupine Inteligentné hodinky, je v ponuke značky Xiaomi, XIAOMI prísluš., veľkosť odpovedá označeniu ks, v ponuke predajcu Mobilonline.sk.

Xiaomi Watch S1 Active Strap (Orange) - parametre produktu

VeľkosťKS
EKOBOXÁno
Druh produktuNáramky
Amazon Handling Time4
KategóriaHodinky, Inteligentné hodinky
ZnačkaXiaomi, XIAOMI prísluš.
Veľkosťks
E-shopMobilonline.sk

Xiaomi Watch S1 Active Strap (Orange) - história ceny a dostupnosti

Xiaomi Watch S1 Active Strap (Orange) - ďalšie zaujímavé produkty

Xiaomi Watch S1 Active Strap (Orange) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?