Elektrokolobežka Xiaomi Scooter Essential, 20km/h, až 20km

Elektrokolobežka Xiaomi Scooter Essential, 20km/h, až 20km

Elektrokolobežka Xiaomi Scooter Essential, 20km/h, až 20km

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 236,11 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektrokolobežka Xiaomi Scooter Essential, 20km/h, až 20km - popis produktu

Xiaomi Mi Essential Cenovo dostupná e-kolobežka pre mladých Ušetrite čas aj financie a cestujte po meste rýchlo a pohodlne s elektrickou kolobežkou za dostupnú cenu Xiaomi Mi Essential. Kolobežka pre mladých Mi Essential vás dopraví do vášho cieľa rýchlosťou až 20 km / h, ktorú produkuje 250W motor, na jedno nabitie zvládne dojazd až 20 km a jej nízka hmotnosť a jednoduché zloženie ju predurčuje k ľahkému prenášaniu. Vysoká rýchlosť a kvalitný dojazd Dajte zbohom dopravnej zápche a oneskoreným električkám. Kolobežka Mi Essential sa stane vašim ideálnym dopravným prostriedkom pre cesty do práce, do školy alebo na nákup. Jej motor s výkonom 250 W umožňuje jazdu rýchlosťou až 25 km / h, takže sa do vášho cieľa dostanete rýchlejšie, ako kedykoľvek predtým. Na jedno nabitie pritom umožňuje dojazd až 20 km. Dvojaký brzdiaci systém Vaše bezpečie je to najdôležitejšie. Účinné brzdenie a rýchle zastavenie zaisťuje zadná kotúčová brzda a predný regeneratívny protiblokovací systém E-ABS. Pri jazde v noci vám vypomôže 2W ultra jasné svetlo, zatiaľ čo v momente brzdenia sa rozsvieti červené brzdové svetlo. Dobíjanie energie brzdením Dobíjajte kolobežke energiu, zatiaľ čo brzdíte. Kolobežka je vybavená užitočným rekuperačným systémom energie, ktorý premieňa kinetickú energiu počas brzdenia na elektrickú, ktorú následne využíva pre dlhší dojazd. Zložená do 3 sekúnd Kolobežka Xiaomi je ľahká, štýlová a praktická. Nielen, že na prvý pohľad dobre vyzerá, ale súčasne je aj neuveriteľne ľahká a s hmotnosťou iba 12 kg a jednoduchým zložením počas 3 sekúnd umožňuje jednoduché prenášanie. Plne farebný displej O vašej aktuálnej rýchlosti alebo stavu nabitia batérie budete mať dokonalý prehľad na plne farebnom displeji. Na displeji si môžete ľahko zvoliť z 3 rýchlostných režimov, zapnúť svetlá alebo kolobežku uzamknúť. Pomocou bezdrôtovej technológie Bluetooth môžete kolobežku ľahko spárovať so svojim mobilným telefónom a prostredníctvom aplikácie zaistiť upgrade firmvéru alebo nastavovať tempomat pre úsporu energie.

Elektrická kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter Essential:Elektrická kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter EssentialModerná elektrická kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter Essential poslúži ako štýlové vozidielko pre deti aj dospelých, ktoré zabezpečí nielen rýchle presuny v meste, ale vychutnáte si s ňou aj veľa zábavy. Vďaka pevnej odolnej konštrukcii z leteckého hliníka zabezpečí pohodlnú jazdu aj po nerovnom povrchu. Stúpadlo kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter Essential je vybavené hliníkovou vrstvou s textúrou, ktorá zabraňuje kĺzaniu nôh.20 km/hMaximálna rýchlosť20 kmOčakávaný dojazd12 kgHmotnosťVynikajúce jazdné vlastnosti kolobežky XiaomiO maximálne pohodlnú a bezpečnú jazdu sa postarajú 8,5 pneumatiky s vynikajúcou priľnavosťou a tlmením nárazov. Vo výbave kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter Essential nechýba ani predné a zadné LEDkové svetlo a výkonná kotúčová brzda.Regenerácie kinetickej energieSofistikovaný systém regenerácie kinetickej energie (KERS) obnovuje kinetickú energiu pohybujúcej sa kolobežky počas dlhšieho brzdenia.Praktická skladacia konštrukciaXiaomi Mi Electric Scooter Essential sa honosí kompaktným skladacím dizajnom a malou hmotnosťou, takže v prípade potreby stačí uvoľniť riadidlá a sklopiť ich k zadnému kolesu. Sklopením riadidiel získate praktický držiak na jednoduché prenášanie kolobežky, vďaka čomu ju môžete vziať so sebou napr. do MHD, školy či kancelárie, alebo prakticky uložiť do kufra auta.Majte svoju kolobežku Xiaomi pod kontrolouKolobežku Xiaomi Mi Electric Scooter Essential ľahko prepojíte s mobilným telefónom pomocou bezdrôtovej Bluetoothovej technológie. Mobilná aplikácia Mi Home umožní kontrolovať kapacitu batérie a hodnotu aktuálneho dojazdu. Takisto sú zobrazené informácie o prejdenej vzdialenosti a maximálnej dosiahnutej rýchlosti. K dispozícii je aj funkcia uzamknutia kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter Essential.

Ľahká skladacia elektrická kolobežka. Xiaomi Mi Electric Scooter Essential váži iba 12 kg a zložíte ju počas 3 sekúnd. Unesie až 100 kg, dosahuje rýchlosť 20 km/ha na jedno nabitie prejde až 20 km. Vďaka zníženému ťažisku a 8,5' protišmykovým pneumatikám je stabilná, má výkonnú prednú brzdu, svetlo, E-ABS a displej.            

Produkt Elektrokolobežka Xiaomi Scooter Essential, 20km/h, až 20km patrí do skupiny produktov Elektrické kolobežky, patrí pod značku Xiaomi, farebná verzia je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Astoreo.sk, Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Skladacie kolobežky od značky Xiaomi, farebná verzia je ČIERNA v ponuke e-shopu Astoreo.sk, Alza.sk.

Produkt Elektrokolobežka Xiaomi Scooter Essential, 20km/h, až 20km označuje EAN kód 6934177714573.

Elektrokolobežka Xiaomi Scooter Essential, 20km/h, až 20km - parametre produktu

Elektrokolobežka Xiaomi Scooter Essential, 20km/h, až 20km - história ceny a dostupnosti

Elektrokolobežka Xiaomi Scooter Essential, 20km/h, až 20km - ďalšie zaujímavé produkty

Elektrokolobežka Xiaomi Scooter Essential, 20km/h, až 20km - ako nakúpiť najvýhodnejšie?