Elektrokolobežka Xiaomi Electric #54457

Elektrokolobežka Xiaomi Electric #54457

Elektrokolobežka Xiaomi Electric #54457

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Elektrokolobežka Xiaomi Electric - popis produktu

Elektrická kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU:Elektrická kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EUModerná elektrická kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU poslúži ako štýlové vozidielko pre deti aj dospelých, ktoré zabezpečí nielen rýchle presuny v meste, ale vychutnáte si s ňou aj veľa zábavy. Vďaka pevnej odolnej konštrukcii z leteckého hliníka zabezpečí pohodlnú jazdu aj na nerovnom povrchu. Stúpadlo kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU je vybavené hliníkovou vrstvou s textúrou, ktorá zabraňuje kĺzaniu nôh.25 km/hMaximálna rýchlosť30 kmOčakávaný dojazd12,5 kgHmotnosťVynikajúce jazdné vlastnosti kolobežky XiaomiO maximálne pohodlnú a bezpečnú jazdu sa postarajú 8,5 pneumatiky s vynikajúcou priľnavosťou a tlmením nárazov. Vo výbave kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU nechýba ani predné a zadné LEDkové svetlo a výkonná kotúčová brzda.Regenerácie kinetickej energieSofistikovaný systém regenerácie kinetickej energie (KERS) obnovuje kinetickú energiu pohybujúcej sa kolobežky počas dlhšieho brzdenia. Praktická skladacia konštrukciaXiaomi Mi Electric Scooter 1S EU sa honosí kompaktným skladacím dizajnom a nízkou hmotnosťou, takže v prípade potreby stačí uvoľniť riadidlá a sklopiť ich k zadnému kolesu. Sklopením riadidiel získate praktický držiak na jednoduché prenášanie kolobežky, vďaka čomu ju môžete vziať so sebou napr. do MHD, školy či kancelárie alebo prakticky uložiť do kufra auta.Majte svoju kolobežku Xiaomi pod kontrolouKolobežku Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU ľahko prepojíte s mobilným telefónom bezdrôtovou Bluetoothovou technológiou. Mobilná aplikácia Mi Home umožní kontrolovať kapacitu batérie a hodnotu aktuálneho dojazdu. Takisto sú zobrazené informácie o prejdenej vzdialenosti a maximálnej dosiahnutej rýchlosti. K dispozícii je aj funkcia uzamknutia kolobežky Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU.

ELEKTRICKÁ KOLOBEŽKA . Elektrická kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU . Moderná elektrická kolobežka Xiaomi Mi Electric Scooter 1S EU poslúži ako štýlové vozidielko pre deti aj dospelých, ktoré zaistí nielen rýchle presuny po

Elektrokolobežka Xiaomi Electric

Produkt Elektrokolobežka Xiaomi Electric #54457 patrí do skupiny produktov Elektrické kolobežky, patrí pod značku Xiaomi.

Produkt Elektrokolobežka Xiaomi Electric #54457 popisuje EAN kód 6934177714542.

Elektrokolobežka Xiaomi Electric - parametre produktu

Elektrokolobežka Xiaomi Electric - história ceny a dostupnosti

Elektrokolobežka Xiaomi Electric - ďalšie zaujímavé produkty

Elektrokolobežka Xiaomi Electric - ako nakúpiť najvýhodnejšie?