Amazfit Smart Scale Aurora osobná váha farba Blue 1 ks

Amazfit Smart Scale Aurora osobná váha farba Blue 1 ks

Amazfit Smart Scale Aurora osobná váha farba Blue 1 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Amazfit Smart Scale Aurora osobná váha farba Blue 1 ks - popis produktu

Vysoká presnosť merania pre detekciu aj malých zmien hmotnosti. Vysoko presný snímač v tvare písmena G je dostatočne citlivý, aby detekoval aj drobné zmeny hmotnosti od 50 g. To znamená, že váha ukáže zmenu vašej hmotnosti, aj keď ste len vypili pohár vody. Viac metrík na vyhodnotenie vašej fyzickej kondície. Meria 16 kľúčových metrík zloženia tela. Vďaka vysoko presnému čipu na spracovanie dát poskytuje váha hodnoty 16 indikátorov zdravia tela na základe zadaných základných informácií, čo vám pomôže ľahko pochopiť vašu celkovú fyzickú kondíciu. Váha môže merať údaje o zdraví v normálnom alebo športovom režime, aby poskytla presnejšie merania pre širší okruh užívateľov. Analyzuje kalorickú spotrebu 18 športov na efektívne budovanie tela. Pripojte váhu k aplikácii Amazfit a tá vypočíta kalórie* spotrebované každých 30 minút v každom z 18 podporovaných športov na základe vopred nameraných údajov o tele a vytvorí osobný cvičebný plán na posilnenie vášho tela. Pohodlná a rýchla synchronizácia dát do cloudu. Podporuje pripojenie Wi-Fi aj Bluetooth. Všetky namerané dáta o zdraví sa pohodlne a rýchlo synchronizujú s vašim mobilným telefónom a cloudom, aby ste ich mohli skontrolovať kedykoľvek a kdekoľvek. Viac na displeji. Viac miesta. Viac dát. Viac elegancie. Veľká obrazovka 80,62 × 30,06 mm. Zobrazuje 9 rôznych metrík zloženia tela priamo na obrazovke (jednu po druhej). Prispôsobiteľná: vyberte si z 15 metrík tela Špecifikácia: Farba: Aurora, prechod Rozmery: 320 × 320 × 25 mm Displej: 3,4 ', čiernobiele LCD, 192 × 64 pixelov Čistá hmotnosť: 2,2 kg Materiál plášťa: Tvrdené sklo, technický plast ABS Materiál krycieho skla: 316,3 × 316,3 × 6 mm, tvrdené sklo, vysoko lesklý povrch Jednotka váhy: Kilogramy (kg), libry (lbs), catties (st) (prepínateľný, východisková jednotka: kg) Senzor : Vysoko presný „G“ senzor mangánovej ocele Prírastky: 0,05 kg / lbs (5–100 kg), 0,1 kg/lbs (100–180 kg) Konektivita: 2,4 GHz 802.11 b/g/n Wi- Fi, 2,4 GHz Bluetooth 5.0 1,5 V Zdroj napájania: 4× AAA batérie Výdrž batérie: 180 dní alebo viac Kompatibilita: Android 5.0 alebo iOS 10.0 a vyšší Obsah balenia: Amazfit Scale, užívateľská príručka Aplikácia: Aplikácia Amazfit

Amazfit Smart Scale Aurora, 1 ks, Fitness vybavenie unisex, Vlastnosti: bluetooth pripojenie

Tento produkt nájdete v skupine Digitálne váhy, je v ponuke značky Amazfit, Xiaomi vo veľkosti 1 ks v ponuke e-shopu Notino.sk, Tonerpartner.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Amazfit Smart Scale Aurora osobná váha farba Blue 1 ks patrí do skupiny produktov Osobné váhy, vyrába ho značka Amazfit, Xiaomi, je vyrobený vo veľkosti 1 ks, v ponuke predajcu Notino.sk, Tonerpartner.sk a je určený unisex.

Produkt Amazfit Smart Scale Aurora osobná váha farba Blue 1 ks má EAN kód 6972596101260.

Amazfit Smart Scale Aurora osobná váha farba Blue 1 ks - parametre produktu

Veľkosť
Určenieunisex
KategóriaFitness, Digitálne váhy, Osobné váhy
ZnačkaAmazfit, Xiaomi
Veľkosť1 ks
Určenieunisex
E-shopNotino.sk, Tonerpartner.sk
EAN6972596101260

Amazfit Smart Scale Aurora osobná váha farba Blue 1 ks - história ceny a dostupnosti

Amazfit Smart Scale Aurora osobná váha farba Blue 1 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Amazfit Smart Scale Aurora osobná váha farba Blue 1 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?