WOMAR - Šatka na nosenie detí Be Close tyrkysovo-grafitová

WOMAR - Šatka na nosenie detí Be Close tyrkysovo-grafitová

WOMAR - Šatka na nosenie detí Be Close tyrkysovo-grafitová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WOMAR - Šatka na nosenie detí Be Close tyrkysovo-grafitová - popis produktu

Šatka na nosenie detí Womar Šatka Be Close tyrkysovo-grafitová: Plač, slzičky a veľký krik. Bábätko trvá na vašej blízkosti a chce byť v náručí, ale vy potrebujete uvariť obed, umyť riad a ísť na vychádzku so psom? So šatkou na nosenie detí Womar Be Close  tyrkysovo-grafitová vás podobná situácia nezaskočí. Vďaka navviazaniu dieťaťa do šatky uspokojíte jeho potreby a zároveň získate potrebný priestor a voľné ruky.     Kľúčové vlastnosti šatky na nosenie detí Womar Be Close tyrkysovo-grafitováPríjemná a krásna šatka Womar Be Close na nosenie detíPraktický pomocník pri starostlivosti o dieťaOceníte ju pri detský kolikách, rastu zúbkov, horúčkach, apod.Šatka Womar Be Close vám bude oporou aj pri nakupovaní či prechádzkach so psíkomPerfektný pomocník pri dojčení dieťaťa na výletochŠatka Womar je tiež skvelým módnym doplnkom vďaka luxusnej  tyrkysovo grafitovej farbeSo šatkou Womar sa môžete bez obmedzenia vydať na hrad aj rozhľadňuVeľkosť šatky je 240 cmZloženie šatky Womar Be Close je zo 100 % bavlnyNosnosť šatky je až 13 kgVhodná pre deti už od hmotnosti 3,5 kg    Pre deti od narodenia až po prvé krôčikyUž od prvých okamihov potrebuje bábätko cítiť blízkosť, teplo a bezpečie mamičkinho tela. Nosenie v šatke je pre deti úplne prirodzené a väčšinou detí je veľmi kladne prijímané. Šatka telíčko dieťatka jemne, ale pevne obopne a zaistí tak potrebnú oporu. Šatka Womar Be Close je vhodná už pre deti od 3,5 kg, možno v nej ale nosiť dieťa až do13 kg. Využijete ju teda pre novorodenca aj batoľa, ktoré sa ešte len rozchádza a potrebuje občas odniesť.    Na hrad aj do jaskýňSo šatkou vás nečakajú žiadne obmedzenia pre výlety a dovolenky. S kočíkom sa na väčšinu slovenských hradov dostanete len ťažko, sa šatkou Womar Be Close však môžete vystúpiť až na hradby, pozrieť sa na blízku rozhľadňu či sa vydať do jaskyne. Šatka Womar Be Close je tiež vynikajúci pomocník pre babičky, ktoré sa môžu báť drobné novorodeniatko uchopiť.

Univerzálna šatka Womar je určená pre nosení detí od 3,5 do 13 kg (do 2 rokov). Šatka je elastická a pevná. Jej výhodou je univerzálne rozmer. Materiál: 100% bavlna. Dĺžka cca 240 cm.

Produkt WOMAR - Šatka na nosenie detí Be Close tyrkysovo-grafitová popisuje EAN kód 5902745540702.

WOMAR - Šatka na nosenie detí Be Close tyrkysovo-grafitová - parametre produktu

KategóriaŠatky
EAN5902745540702

WOMAR - Šatka na nosenie detí Be Close tyrkysovo-grafitová - história ceny a dostupnosti

WOMAR - Šatka na nosenie detí Be Close tyrkysovo-grafitová - ďalšie zaujímavé produkty

WOMAR - Šatka na nosenie detí Be Close tyrkysovo-grafitová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?