WMF Kuchynský časovač Premium One

WMF Kuchynský časovač Premium One

WMF Kuchynský časovač Premium One

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 14,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WMF Kuchynský časovač Premium One - popis produktu

Minútka WMF 799766040 Premium One:Select brand:ÚvodHlavné infoGalériaTechnická špecifikáciaReceptyMinútka WMF 799766040 Premium OneNevyhnutným pomocníkom v kuchyni je minútka, ktorá vás vždy včas upozorní, kedy je čas vytiahnuť koláč alebo mäso z rúry. Minútka WMF 799766040 v elegantnom dizajne radu Premium One vám bude spoľahlivým pomocníkom.Načasuje až 60 minút.Spoľahlivá minútkaOdporúčané ručné čistenie pre dlhšiu životnosť.Jednoduchá údržbaVyrobená z plastu a nehrdzavejúcej ocele Cromargan.Kvalitný materiálElegantné vyhotovenieMinútka z nehrdzavejúcej ocele Cromargan 18/10Minútka WMF 799766040 Premium One si vás isto získa svojim elegantným vyhotovením z nehrdzavejúcej ocele Cromargan 18/10 a plastu, ktorá krásne doplní interiér vašej kuchyne.Načasuje až 60 minútJednoduché nastavenieMinútka WMF 799766040 Premium One zvládne odpočítať 60 minút. Pohodlne si ju tak nastavíte podľa vašich aktuálnych potrieb.Jednoduchá údržbaMinútku umývajte ručneÚdržba minútky WMF 799766040 Premium One je úplná hračka. Jednoducho ju stačí umyť ručne.Minútka pre presný čas pri varení vašich pokrmovMinútka WMF v dizajne série riadu WMF Premium One je skvelý pomocník do každej domácnosti.FunkcieČasovač: Maximálna doba behu 60 minútTechnická špecifikáciaMateriál: Nehrdzavejúca oceľ Cromargan® 18/10, plast

PREMIUM ONE - CROMARGAN - MAX 60 MINUT KUCHYNSKÝ ČASOVAČ - PREMIUM ONE - CROMARGAN - MAX 60 MINUT

Kuchynský časovač z kolekcie WMF. Model vyrobený z umelej hmoty.

Tento produkt nájdete v skupine Kuchynské pomôcky, patrí značke WMF vo veľkosti ONE SIZE, farebný variant je farby ušľachtilej ocele, sivá, nájdete ho u predajcu Answear.sk, Alza.sk a je vhodný unisex.

Produkt WMF Kuchynský časovač Premium One patrí do skupiny produktov Kuchynské doplnky, vyrába ho značka WMF vo veľkosti ONE SIZE, farebné prevedenie je farby ušľachtilej ocele, sivá, nájdete ho v e-shope Answear.sk, Alza.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské nádoby, vyrába ho značka WMF vo veľkosti ONE SIZE, farebné prevedenie je farby ušľachtilej ocele, sivá, nájdete ho v e-shope Answear.sk, Alza.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt WMF Kuchynský časovač Premium One popisuje EAN kód 4000530652362.

WMF Kuchynský časovač Premium One - parametre produktu

Farbasivá
Veľkosťsivá
Určenieunisex
Materiál
Plast
KategóriaKuchynské pomôcky, Kuchynské doplnky, Kuchynské nádoby
ZnačkaWMF
VeľkosťONE SIZE
Farbafarby ušľachtilej ocele, sivá
Určenieunisex
E-shopAnswear.sk, Alza.sk
EAN4000530652362

WMF Kuchynský časovač Premium One - história ceny a dostupnosti

WMF Kuchynský časovač Premium One - ďalšie zaujímavé produkty

WMF Kuchynský časovač Premium One - ako nakúpiť najvýhodnejšie?