Pes Robo interaktívny kamarát 23cm

Pes Robo interaktívny kamarát 23cm

Pes Robo interaktívny kamarát 23cm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pes Robo interaktívny kamarát 23cm - popis produktu

Robot Wiky Robo-pes: Chceli by ste pre svoje dieťa inteligentnú hračku, s ktorou sa naozaj zabaví? Potom je pre vás skvelou voľbou interaktívny Robo pes, ktorý vás očarí svojimi zručnosťami a zvukovými i svetelnými efektmi. Biely psík vie chodiť dopredu, dozadu, zatáčať a dokonca aj tancovať. Otáča nielen svoje telo, ale aj hlavu a tiež na vás zamrká aj zašteká. Láskyplnú starostlivosť dokáže oceniť a na pohladenie zareaguje. Pes Wiky je vybavený agentskou zbraňou, takže s ním zažijete veľa napínavého dobrodružstva. Štvornohého kamaráta môžete ovládať na diaľkové ovládanie, ktoré je na 2 AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Plastového robo psa nabijete cez USB a potom sa s vami vydrží hrať až 60 minút. Psík je na batériový pack, ktorý je súčasťou balenia. Robo psa si zamilujú všetky dievčatká aj chlapci od 3 rokov. Kľúčové vlastnosti Robo psa WikyInteraktívny robo pes vás očarí svetelnými a zvukovými efektmiBiely psík vie chodiť dopredu dozadu, zatáčať a dokonca aj tancovaťPes otáča nielen telom, ale aj hlavouRobo pes žmurká a štekáNa pohladenie štvornohý kamarát reagujePsík je vybavený agentskou zbraňou na chrbteRobo psa môžete ovládať diaľkovým ovládačom na 2 AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou baleniaPsíka Wiky nabijete cez USB a vydrží až 60 minútPlastový robo pes je na batériový pack, ktorý je súčasťou baleniaRobo psa Wiky si zamilujú dievčatá aj chlapci od 3 rokovRozmery hračky:20 × 16 × 26 cmRozmery balenia:30 × 25 × 33 cm

Biely Robopes, ktorý je vybavený zbraňou agenta, ožije deťom pod rukami.

funkčnosť:

  • tancuje, šteká a žmurká
  • chôdza vpred, vzad
  • otáčanie tela i hlavy
  • reaguje na dotyk na jeho hlave
  • nabíjanie cez USB - výdrž 60 minút

Kúpte deťom robopejska!

Vhodné pre deti od 3 rokov Materiál: plast Výška: 23 cm Batérie infračervený ovládač: 2 x AAA 1,5V (nie sú súčasťou) Batérie pes: batériový pack 3,7V (je súčasťou)

Robo pesTúžiš po vlastným kamarátom? Robopes hľadá svojho pána, s ktorým zažije poriadnu zábavu! Chráňte svoje územie bok po boku pred neznámymi votrelcami! Vezmi ho na obhliadku okolia! Pohlaď ho - odmení ťa štekaním, roztomilým kňučaním a zažmurká na teba! Aké mu dáš meno je len na tebe! vie tancovaťchodí dopredu, dozadu otáča hlavoušteká a žmurkáreaguje na pohladenie hlavynabíjanie cez USB - výdrž 60 minútpes - batériový pack súčasťouinfračervený ovládač - batérie 2xAAA nie sú súčasťouVeľkosť: 23 cmOdporúčaný vek: od 3 rokov

Tento produkt nájdete v skupine Interaktívne hračky, je v ponuke značky Wiky, v ponuke predajcu 4kids.sk, Alza.sk, Wiky.sk a je vhodný unisex.

Produkt Pes Robo interaktívny kamarát 23cm popisuje EAN kód 8590331903962.

Pes Robo interaktívny kamarát 23cm - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaHračky, Interaktívne hračky, Roboty
ZnačkaWiky
Určenieunisex
E-shop4kids.sk, Alza.sk, Wiky.sk
EAN8590331903962

Pes Robo interaktívny kamarát 23cm - história ceny a dostupnosti

Pes Robo interaktívny kamarát 23cm - ďalšie zaujímavé produkty

Pes Robo interaktívny kamarát 23cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?