Whirlpool WS5G8CHW/E + 10 rokov záruka na motor ventilátora

Whirlpool WS5G8CHW/E + 10 rokov záruka na motor ventilátora

Whirlpool WS5G8CHW/E + 10 rokov záruka na motor ventilátora

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Whirlpool WS5G8CHW/E + 10 rokov záruka na motor ventilátora - popis produktu

Kombinovaný sporák Kombinovaný sporák Whirlpool WS5G8CHW/E v bielom prevedení s multifunkčnou rúrou vás prekvapí energeticky úspornou triedou A aj vo vnútri s objemom rúry 60 l. Plynové horáky s integrovaným zapaľovaním majú bezpečnostné ventily a sú kryté dvojdielnou mriežkou, ktorá zaistí bezpečný posun riadu vo všetkých smeroch. Jednoduchá a rýchla údržba Taktiež vás nebaví tráviť svoj voľný čas upratovaním a údržbou domácnosti? Rúra sa zvládne vyčistiť skoro sama. Disponuje totiž špeciálnou funkciou Parné čistenie. Špeciálny povrch vo vnútri rúry umožňuje čistenie parou, stačí vložiť nádobu s 250 ml vody, zapnúť príslušný program a po ukončení programu zotrieť hubkou zvyšné nečistoty. Potom môžete sledovať výsledok, ktorým je viditeľne čistý povrch celého vnútra rúry vrátane prípadných pekáčov a plechov. Mastnota či zapečené škvrny sa uvoľnenou parou zmäkčia, a po zotretí handričkou bude rúra pripravená na ďalšie pečenie v plnej čistote. Veľké množstvo funkcií Aby ste dosiahli tých najlepších výsledkov naozaj pri každom varení, disponuje rúra celou radou funkcií, ktoré vám to umožnia a vy si navyše celý proces prípravy pokrmov omnoho viac užijete. Jedná sa napríklad o voľbu horného či dolného ohrevu, kde môžete aktivovať aj oba súčasne, gril, statické pečenie či viacúrovňové pečenie.

KOMBINOVANÝ SPORÁK . Horúci vzduch rúry umožňuje piecť v dvoch úrovniach naraz, vďaka čomu ušetríte energiu aj čas. Displej rúry ponúka nastavenie dĺžky pečenia a zobrazenie nastavených funkcií. . VLASTNOSTI: . varná doska .

Displej, plynová doska (4 varné zóny) + teplovzdušná el. rúra, trieda 'A', displej, objem 60 l, parné čistenie, zásuvka na plechy, 50 x 60 cm, biela

Tento produkt nájdete v skupine Varné dosky, patrí pod značku WHIRLPOOL, veľkosť je 850 mm v ponuke e-shopu E-spotrebiče.sk, Alza.sk.

Produkt Whirlpool WS5G8CHW/E + 10 rokov záruka na motor ventilátora patrí do skupiny produktov Teplovzdušné ventilátory, patrí pod značku WHIRLPOOL, vo veľkosti 850 mm, nájdete ho u predajcu E-spotrebiče.sk, Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Plynové varné dosky, je v ponuke značky WHIRLPOOL, veľkosť odpovedá označeniu 850 mm, v ponuke predajcu E-spotrebiče.sk, Alza.sk.

Produkt Whirlpool WS5G8CHW/E + 10 rokov záruka na motor ventilátora má EAN kód 8003437236020.

Whirlpool WS5G8CHW/E + 10 rokov záruka na motor ventilátora - parametre produktu

Whirlpool WS5G8CHW/E + 10 rokov záruka na motor ventilátora - história ceny a dostupnosti

Whirlpool WS5G8CHW/E + 10 rokov záruka na motor ventilátora - ďalšie zaujímavé produkty

Whirlpool WS5G8CHW/E + 10 rokov záruka na motor ventilátora - ako nakúpiť najvýhodnejšie?