Whirlpool indukčná varná doska WFS4160BF

Whirlpool indukčná varná doska WFS4160BF

Whirlpool indukčná varná doska WFS4160BF

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 325 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Whirlpool indukčná varná doska WFS4160BF - popis produktu

Indukčná varná doska Indukčné varenie patrí medzi najefektívnejšie a najekonomickejšie prípravy jedla. S výrobcom elektronických spotrebičov Whirlpool si užijete nielen indukciu, ale aj skvelý dizajn. Indukčná varná doska WHIRLPOOL WF S4160 BF bude skvelým pomocníkom vo vašej kuchyni. Všestranne dokonalá Využite rýchlosti a presnosti, ktorú vám indukčná varná doska dopraje vďaka dômyselnej indukčnej technológii ako takej. Pri indukčnom varení sa ohrieva iba dno nádoby, nie platnička. Tým pádom varenie na indukcii šetrí podstatným spôsobom aj vaše financie. Doska disponuje zónou FlexiSide, ktorá spája dve varné zóny do jednej veľkej. Pohodlné ovládanie Dotykové ovládanie dosky vám podstatne uľahčí život. Ovládanie pomocou senzorového programátora zvyšuje nielen atraktivitu spotrebiča, ale zaisťuje aj maximálny komfort pri jeho obsluhe. Výhodou je ľahké a rýchle čistenie vďaka absencii vystúpených prvkov ovládania. Dotykové senzory sú umiestnené pod sklom varnej dosky a sú užívateľsky príjemné na ovládanie. Rýchlosť, ktorá prekvapí Funkcia 6. zmysel, ktorou je doska WHIRLPOOL WF S4160 BF vybavená, zaznamenáva dosiahnutie bodu varu a následne ho udržuje. Technológia Power Booster zaisťuje rýchle dosiahnutie požadovanej teploty, takže nemusíte dlho čakať, až začne voda vrieť. Funkcia Rozpúšťanie vám uľahčí rozohriatie čokolády či masla pri nízkej teplote. Pri varení omáčok, džemov či duseného mäsa zasa oceníte funkciu Dusenie. Bezpečnosť na prvom mieste Indukčná varná doska Whirpool vyniká aj svojou bezpečnosťou. Keď zložíte nádobu z dosky, ohrev sa automaticky preruší. Indukčná doska je tiež vybavená ukazovateľom zvyškového tepla, ktorý vás upozorní na zvýšenú teplotu varnej zóny. Ďalším bezpečnostným prvkom je detská poistka. Po uzamknutí dosky zamedzí vašim ratolestiam dosku akokoľvek ovládať.

Indukčná 60 cm varná doska, 4 indukčné zóny, Flexi zóna zdvojením 2 zón , Power Management – nastavenie maximálneho príkonu dosky (230 V), dotykové ovládanie, Booster každej platne, časovač, kontrolka zostatkového tepla, maximálny príkon: 7,2 W, prevedenie: skosená predná hranaMožnosť zapojenia naandnbsp; 230 V - 400 V

INDUKČNÁ VARNÁ DOSKA . Indukčná sklokeramická varná doska WF S4160 BF s pripojením aj na 230 V, šírka 59 cm . funkcie: rýchloohrev, časovač, Power Management - nastavenie príkonu 2,5, 4,0, 6,0 alebo 7,2 kW . dotykové ovládanie, 6

, Farba: , Materiál:

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kuchynské dosky, je v ponuke značky WHIRLPOOL vo veľkosti 54 mm v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Alza.sk, Okay.sk, Siko.sk.

Produkt Whirlpool indukčná varná doska WFS4160BF je možné nájsť medzi produktmi v skupine Varné dosky, patrí pod značku WHIRLPOOL, veľkosť je 54 mm v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Alza.sk, Okay.sk, Siko.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Indukčné varné dosky, vyrába ho značka WHIRLPOOL vo veľkosti 54 mm, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, Alza.sk, Okay.sk, Siko.sk.

Produkt Whirlpool indukčná varná doska WFS4160BF je označený EAN kódom 8003437600951.

Whirlpool indukčná varná doska WFS4160BF - parametre produktu

Whirlpool indukčná varná doska WFS4160BF - história ceny a dostupnosti

Whirlpool indukčná varná doska WFS4160BF - ďalšie zaujímavé produkty

Whirlpool indukčná varná doska WFS4160BF - ako nakúpiť najvýhodnejšie?