WHIRLPOOL MCP 349 BL

WHIRLPOOL MCP 349 BL

WHIRLPOOL MCP 349 BL

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 201,33 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WHIRLPOOL MCP 349 BL - popis produktu

Mikrovlnná rúra WHIRLPOOL MCP 349 BL:Mikrovlnná rúra Whirlpool MCP 349 BL bude ideálnym spoločníkom pri každodennej príprave či rýchlom ohreve pokrmov. Otočný tanier má priemer 28 centimetrov a samotná rúra má objem 25 litrov. Disponuje moderným dizajnom, takže neurobí hanbu v žiadnej kuchyni. Jednoduché ovládanie je realizované pomocou dotykových tlačidiel a displeja.Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry WhirlpoolŠpičková mikrovlnná rúra s množstvom funkciíSteam - rýchle a zdravé varenie pomocou parnej nádobyJet Start - 30 s na plný výkonJet Defrost - superrýchle rozmrazovanieAutomatické programyCrisp - funkcia na zapekanie potravín zhora aj zospoduČasovač a detská poistkaŠpičkové funkcie na každodenné použitieMikrovlnný výkon 800 W je rozdelený na 6 úrovní. Medzi hlavné prednosti patrí napríklad šikovná funkcia Jet Start, ktorá stlačením tlačidla spustí ohrev na maximálny výkon počas 30 s a následným stlačením sa čas predlžuje. Určite oceníte aj funkciu Jet Defrost pre superrýchle rozmrazovanie potravín. Samozrejmosťou je prítomnosť časovača a detská poistka.S mikrovlnkou WHIRLPOOL MCP 349 BL sa nemusíte báť zapekaťMikrovlnná rúra Whirlpool MCP 349 BL disponuje aj 900 W grilom a špeciálnou patentovanou funkciou Crisp. Kombináciou 3D vĺn, rotácie a jedinečného taniera dosiahnete maximálne efektívne zapekanie potravín zhora aj zospodu, takže maškrtiť budete môcť už o pár minút.

Elektronická mikrovlnná rúra so zapekaním Crisp + Para, vnútorný objem 25 litrov, výkon mikrovĺn 800 W, výkon grilu 900W, výkon horúceho vzduchu 1700 W, bočné otváranie dverí, integrovaná dizajnová rukoväť, detská poistka

MIKROVLNNÁ RÚRA. TECHNICKÉ PARAMETRE:. Voľne stojace konštrukcie. Smaltovaný povrch rúry. Kapacita 25 litrov. Inverter Mikrovlnná Nie. Senzorové ovládanie (touch). farba. funkcie.  

Produkt WHIRLPOOL MCP 349 BL patrí do skupiny produktov Mikrovlnné rúry, patrí pod značku WHIRLPOOL, farebná verzia je ČIERNA, v ponuke predajcu AndreaShop.sk, Alza.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Mikrovlnné rúry voľne stojace, patrí pod značku WHIRLPOOL, farebná verzia je ČIERNA v ponuke e-shopu AndreaShop.sk, Alza.sk.

Produkt WHIRLPOOL MCP 349 BL má EAN kód 8003437860775.

WHIRLPOOL MCP 349 BL - parametre produktu

WHIRLPOOL MCP 349 BL - história ceny a dostupnosti

WHIRLPOOL MCP 349 BL - ďalšie zaujímavé produkty

WHIRLPOOL MCP 349 BL - ako nakúpiť najvýhodnejšie?