Whirlpool AMW 4920 WH

Whirlpool AMW 4920 WH

Whirlpool AMW 4920 WH

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 242,09 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Whirlpool AMW 4920 WH - popis produktu

Mikrovlnná rúra WHIRLPOOL AMW 4920 WH:Nebojte sa varenia, s mikrovlnnou rúrou WHIRLPOOL AMW 4920 WH to bude hračkaMikrovlnná rúra WHIRLPOOL AMW 4920 WH vás uchváti svojím moderným vzhľadom. Vďaka svojej hĺbke len 32 cm je vhodná do hornej skrinky kuchynskej linky. Benefitom rúry je 3D distribúcia mikrovĺn či funkcia JetDefrost, ktorá dokáže superrýchlo rozmraziť potraviny. Pripravte svoje pokrmy rýchlo a zároveň zdravo.Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry WHIRLPOOL AMW 4920 WHMikrovlnná rúra WHIRLPOOL AMW 4920 WH v modernom dizajnePraktické bočné otváranie dvierokĽahko čitateľný digitálny displejFunkcia JetDefrost na superrýchle rozmrazovanieĽahké grilovanie4 úrovne výkonu3D technológia pre kulinársku dokonalosťDetský zámokObjem 22 lViac miesta pre vaše kuchárske kreácieSpôsob varenia: mikrovlny + grilOhrev s grilovanímOvládanie: tlačidlaJednoduché nastavenie spotrebičaMaximálny výkon mikrovĺn750 WRozmery382 × 595 × 320Otváranie dvierok: bočnéPraktické riešenie pre vašu kuchyňuHlavné technológie mikrovlnnej rúry WHIRLPOOL AMW 4920 WHDigitálny displejUvidíte, ako je to prehľadné.Varenie v pareRýchlejšia príprava, lepšia chuť a zachovanie vôní a nutričných hodnôt.3D technológiaNajlepšie výsledky vďaka rovnomernej distribúcii tepla.Detský zámokOvládací panel môžete kedykoľvek zamknúť.Ľahko čitateľný digitálny displejMikrovlnka WHIRLPOOL AMW 4920 WH je vybavená prehľadným a veľkým digitálnym displejom, ktorý vám uľahčí prípravu pokrmov.Na grilovanie je vhodný čas vždyckyKedykoľvek vás prepadne chuť na niečo grilovaného, stačí len zapnúť mikrovlnnú rúru WHIRLPOOL AMW 4920 WH.Ľahko zvládnete pripraviť zapečené pokrmy,chutný toast so syrom, teplý sendvič, grilovanú klobásu alebo zeleninu.3D technológia pre kulinársku dokonalosť3D technológia zaisťuje rovnomernú distribúciu mikrovĺn vo vnútri rúry WHIRLPOOL AMW 4920 WH, čo vždy zaručuje rovnomerne ohriate a uvarené pokrmy, a tak aj lepšie výsledky v kratšom čase.Detský zámok ochráni aj tých najmladších šéfkuchárovMikrovlnka WHIRLPOOL AMW 4920 WH ponúka dodatočnú ochranu v podobe uzamykateľného ovládacieho panela. Stačí na niekoľko sekúnd stlačiť určené tlačidlá a rúra uzamkne možnosť zmeniť systémové nastavenia. A navyše – vďaka aplikácii 6th Sense Livemôžete túto funkciu aktivovať aj vzdialene pomocou svojho inteligentného telefónu či tabletu.

VSTAVANÁ MIKROVLNNÁ RÚRA . Biely displej . Elektronická . Gril . 3D systém . Jet Start . Steam . 22 l . Lakovaný interiér . Číre sklo dverí . Bočné otváranie/ľavé závesy . Výkon mikrovĺn: 750W . Šírka: 595 mm .

Tento produkt nájdete v skupine Vstavané rúry od značky WHIRLPOOL, farebná verzia je biela, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Produkt Whirlpool AMW 4920 WH patrí do skupiny produktov Mikrovlnné rúry, patrí pod značku WHIRLPOOL, farebná verzia je biela, v ponuke predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vstavané spotrebiče, je v ponuke značky WHIRLPOOL, vo farbe biela, v ponuke predajcu Alza.sk.

Produkt Whirlpool AMW 4920 WH označuje EAN kód 8003437396458.

Whirlpool AMW 4920 WH - parametre produktu

Whirlpool AMW 4920 WH - história ceny a dostupnosti

Whirlpool AMW 4920 WH - ďalšie zaujímavé produkty

Whirlpool AMW 4920 WH - ako nakúpiť najvýhodnejšie?