Whirlpool AMW 4920 IX

Whirlpool AMW 4920 IX

Whirlpool AMW 4920 IX

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Whirlpool AMW 4920 IX - popis produktu

Mikrovlnná rúra WHIRLPOOL AMW 4920 IX:Nebojte sa varenia, s mikrovlnnou rúrou WHIRLPOOL AMW 4920 IX to bude hračkaMikrovlnná rúra WHIRLPOOL AMW 4920 IX vás uchváti svojím moderným vzhľadom. Vďaka svojej hĺbke len 32 cm je vhodná do hornej skrinky kuchynskej linky. Benefitom rúry je 3D distribúcia mikrovĺn či funkcia JetDefrost, ktorá dokáže superrýchlo rozmraziť potraviny. Pripravte svoje pokrmy rýchlo a zároveň zdravo.Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry WHIRLPOOL AMW 4920 IXMikrovlnná rúra WHIRLPOOL AMW 4920 IX v modernom dizajnePraktické bočné otváranie dvierokĽahko čitateľný digitálny displejFunkcia JetDefrost4 úrovne výkonuĽahko ugrilujete akékoľvek potraviny3D technológia pre kulinársku dokonalosťDetský zámokObjem 22 lViac miesta pre vaše kuchárske kreácieSpôsob varenia: mikrovlny + grilOhrev s grilovanímOvládanie: tlačidlaJednoduché nastavenie spotrebičaMaximálny výkon mikrovĺn750 WRozmery382 × 595 × 320Otváranie dvierok: bočnéPraktické riešenie pre vašu kuchyňuHlavné technológie mikrovlnnej rúry WHIRLPOOL AMW 4920 IXDigitálny displejUvidíte, ako je to prehľadné.GrilFunkcia grilovania v mikrovlnnej rúre.3D technológiaNajlepšie výsledky vďaka rovnomernej distribúcii tepla.Detský zámokOvládací panel môžete kedykoľvek zamknúť.Ľahko čitateľný digitálny displejMikrovlnka WHIRLPOOL AMW 4920 IX je vybavená prehľadným a veľkým digitálnym displejom, ktorý vám uľahčí prípravu pokrmov.Na grilovanie je vhodný čas vždyckyKedykoľvek vás prepadne chuť na niečo grilovaného, stačí len zapnúť mikrovlnnú rúru WHIRLPOOL AMW 4920 IX. Ľahko zvládnete pripraviť zapečené pokrmy, chutný toast so syrom, teplý sendvič, grilovanú klobásu alebo zeleninu.3D technológia pre kulinársku dokonalosť3D technológia zaisťuje rovnomernú distribúciu mikrovĺn vo vnútri rúry WHIRLPOOL AMW 4920 IX, čo vždy zaručuje rovnomerne ohriate a uvarené pokrmy, a tak aj lepšie výsledky v kratšom čase.Detský zámok ochráni aj tých najmladších šéfkuchárovMikrovlnka WHIRLPOOL AMW 4920 IX ponúka dodatočnú ochranu v podobe uzamykateľného ovládacieho panela. Stačí na niekoľko sekúnd stlačiť určené tlačidlá a rúra uzamkne možnosť zmeniť systémové nastavenia. A navyše – vďaka aplikácii 6th Sense Livemôžete túto funkciu aktivovať aj vzdialene pomocou svojho inteligentného telefónu či tabletu.

VSTAVANÁ MIKROVLNNÁ RÚRA . Biely displej . Elektronická . Gril . 3D systém . Jet Start . Steam . 22 l . Lakovaný interiér . Číre sklo dverí . Bočné otváranie/ľavé závesy . Výkon mikrovĺn: 750W . Šírka: 595 mm .

Tento produkt nájdete v skupine Vstavané rúry od značky WHIRLPOOL.

Produkt Whirlpool AMW 4920 IX patrí do skupiny produktov Mikrovlnné rúry, patrí pod značku WHIRLPOOL.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mikrovlnné rúry vstavané, patrí pod značku WHIRLPOOL.

Produkt Whirlpool AMW 4920 IX má priradený EAN kód 8003437396434.

Whirlpool AMW 4920 IX - parametre produktu

Whirlpool AMW 4920 IX - história ceny a dostupnosti

Whirlpool AMW 4920 IX - ďalšie zaujímavé produkty

Whirlpool AMW 4920 IX - ako nakúpiť najvýhodnejšie?