2v1 Sprchovací krém a šampón pre deti Čarovná mäta Weleda Objem: 150 ml

2v1 Sprchovací krém a šampón pre deti Čarovná mäta Weleda Objem: 150 ml - popis produktu

Detský sprchový gél WELEDA Sprchový krém a šampón Veselá limetka 2 v 1 150 ml:Detská pokožka si vyžaduje špeciálnu a extra jemnú starostlivosť. Tú vám zaručí detský sprchový krém a šampón Veselá limetka 2 v 1 od značky WELEDA. Krémovú umývaciu emulziu s osviežujúcou vôňou limetky môžete použiť na umývanie tela i vlasov, je totiž šetrná nielen k pokožke, ale aj k očiam. Emulzia vyrobená z čisto prírodných surovín s BIO sezamovým olejom vyživuje pokožku a zachováva jej vlhkosť v prirodzenej rovnováhe. Sprchový krém môžete využiť nielen pri sprchovaní, ale aj pri kúpeli. Stačí pridať pár kvapiek do vody a môžete si užiť príjemne voňavý kúpeľ. Kľúčové vlastnosti sprchovacieho krému a šampónu WELEDA Veselá limetka 2 v 1 150 mlSprchový krém a šampón značky WELEDAS vôňou osviežujúcej limetkyNa umývanie tela i vlasovZ čisto prírodných surovínVhodné pre vegánovSprchový krém je dermatologicky testovanýPre deti od 3 rokov vekuNositeľ certifikátu NATRUESprchový krém a šampón WELEDA Veselá limetka 2 v 1 sa ako čisto prírodný a BIO kozmetika pýši certifikátom NATRUE. Neobsahuje žiadne syntetické konzervanty, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy. Certifikovaná prírodná kozmetika WELEDA je vhodná aj pre vegánov. PoužitiePrípravok je určený na sprchovanie alebo v kúpeli. Pri sprchovaní naneste pár kvapiek na pokožku a do vlasov, jemne vmasírujte a následne opláchnite vodou. Ak si chcete užiť voňavý kúpeľ, pridajte pár kvapiek emulzie do vody vo vani. Zloženie emulzie WELEDA Veselá limetka 2 v 1Voda, sezamový olej, glycerín, coco-glukozid, alkohol, cocoyl glutamát sodný, karagénan, olej kôry limety, extrakt kvetov nechtíka lekárskeho, xantanová guma, kyselina mliečna, cocoyl glutamát sodný a z prírodných éterických olejov - vôňa, limonén, linalool, benzyl, benzoát, citral. 

Jemná umývacia emulzia na umývanie od hlavy po päty s povzbudzujúcou vôňou mäty. Nevysušuje pokožku a je šetrná k očiam. Receptúra z prírodných surovín je špeciálne vyvinutá pre detskú pokožku.

Krémová umývacia emulzia je ideálna na umývanie od hlavy po päty. Vďaka jemnej pene a hravej vôni prináša novú zábavu pri kúpaní. Zloženie z prírodných surovín s BIO sezamovým olejom vyživuje pokožku a zachováva jej vlhkosť v prirodzenej rovnováhe.

Receptúra je plne prispôsobená potrebám detskej pokožky. Prípravok je šetrný nielen k pokožke, ale aj k očiam. Prírodné esenciálne oleje z mäty klasnatej a levandule dodávajú prípravku príjemnú vôňu, ktorá povzbudzuje myseľ a zlepšuje náladu.

Pre deti od 3 rokov.

Znášanlivosť pokožky a účinok dermatologicky testované.

Vhodné pre vegánov.

Certifikovaná prírodná kozmetika. Nositel certifikátu NATRUE - garancia najvyššej kvality čisto prírodnej kozmetiky a BIO kozmetiky. Neobsahuje žiadne syntetické konzervačné látky, farbivá, parfumy ani látky na báze minerálnych olejov vyrábaných z ropy.

Voda, Sezamový olej, Glycerín, Coco-glukosid, Alkohol, Cocoyl glutamát disodný, Karagenan, Vôňa*, Olej z listov mäty klasnatej (Spearmint), Extrakt kvetov nechtíka lekárskeho, Xantanová guma, Kyselina mliečna, Cocoyl glutamát sodný, Limonen*, Linalool*, Citronelol*, Geraniol*.

*z prírodných éterických olejov

Prípravok môžete použiť pri sprchovaní alebo kúpeli. Pri sprchovaní naneste pár kvapiek na pokožku aj do vlasov, jemne vmasírujte a potom opláchnite vodou. V prípade kúpeľa pridajte pár kvapiek do vody vo vani a užite si príjemne voňavý kúpeľ.

Jemná umývacia emulzia na umývanie celého tela aj vlasov s osviežujúcou vôňou limetky.

  • Vďaka receptúre je vhodná pre detskú pokožku.
  • Nevysušuje pokožku a je šetrná k očiam. 
  • Vytvára jemnú penu.
  • Vyživuje pokožku a zachováva jej vlhkosť v prirodzenej rovnováhe.
  • Prírodné esenciálne oleje z limetky a citrónu dodávajú prípravku osviežujúcu vôňou.

Weleda Kids Veselá limetka, 150 ml, Detské šampóny pre deti, Sprchovací gél a šampón 2 v 1 Weleda Kids Veselá limetka rýchlo a účinne umýva tak pokožku celého tela, ako aj vlasy. Vlastnosti: poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke variant prípravku 2 v 1 je praktický aj na cesty je šetrný k detskej pokožke príjemne vonia Použitie: Naneste na vlhké vlasy aj pokožku celého tela, jemne napeňte, premasírujte a potom dôkladne zmyte.

Jemná umývacia emulzia na umývanie od hlavy po päty s osviežujúcou vôňou limetky.

Weleda Kids Lively Lime 2in1 Sprchovací krém pre deti 150 ml

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pleťové krémy, je v ponuke značky WELEDA, WELEDA AG, vo veľkosti 150 ml v ponuke e-shopu Notino.sk, Benulekaren.sk, Bioruza.sk, Vitanella.sk, Najlekaren.eu, Bioterra.sk, Alza.sk, Pilulka.sk a je určený pre deti, unisex.

Produkt 2v1 Sprchovací krém a šampón pre deti Čarovná mäta Weleda Objem: 150 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vlasová kozmetika, vyrába ho značka WELEDA, WELEDA AG, veľkosť odpovedá označeniu 150 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Benulekaren.sk, Bioruza.sk, Vitanella.sk, Najlekaren.eu, Bioterra.sk, Alza.sk, Pilulka.sk a je dizajnovaný pre deti, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Sprchové gely, patrí značke WELEDA, WELEDA AG, vo veľkosti 150 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Benulekaren.sk, Bioruza.sk, Vitanella.sk, Najlekaren.eu, Bioterra.sk, Alza.sk, Pilulka.sk a je prispôsobený pre deti, unisex.

Produkt 2v1 Sprchovací krém a šampón pre deti Čarovná mäta Weleda Objem: 150 ml popisuje EAN kód 4001638075107.

2v1 Sprchovací krém a šampón pre deti Čarovná mäta Weleda Objem: 150 ml - parametre produktu

2v1 Sprchovací krém a šampón pre deti Čarovná mäta Weleda Objem: 150 ml - história ceny a dostupnosti

2v1 Sprchovací krém a šampón pre deti Čarovná mäta Weleda Objem: 150 ml - ďalšie zaujímavé produkty

2v1 Sprchovací krém a šampón pre deti Čarovná mäta Weleda Objem: 150 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?