WECK Mini Zaváracie poháre 160 ml

WECK Mini Zaváracie poháre 160 ml

WECK Mini Zaváracie poháre 160 ml

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2,79 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WECK Mini Zaváracie poháre 160 ml - popis produktu

vhodné do umývačky riadu vhodné do mikrovlnnej rúry vhodné pre zmrazenie až do max. -40 °C odolné voči teplotám až do max. 200 °C vyhýbajte sa výrazným zmenám teplôt, předházejte tepelným šokom, hrozí prasknutie poháre neodmrazujte v mikrovlnnej rúre Čo sa na vás v lete smeje čerstvé v záhradke alebo na trhovisku, chutí v zime skvelo zavarené. S originálnymi zaváracími pohármi Weck (vrátane zaváracieho tesnenia a svoriek) sa začína zábava už pri príprave. Stačí si vybrat veľkosť a tvar podľa množstva ovocia na kompót, džem, čatní alebo želé, prelistovať babičkinu kuchársku knihu alebo vyskúšať nové variácie. A ak máte pred zimou náhodou ešte nejaký pohár prázdny, môžete ho použiť (bez tesnenia a svoriek) na pečenie a varenie.

Produkt WECK Mini Zaváracie poháre 160 ml patrí do skupiny produktov Umývačky riadu, je v ponuke značky WECK v ponuke e-shopu Butlers.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Skladovanie potravín, je v ponuke značky WECK, v ponuke predajcu Butlers.sk.

Produkt WECK Mini Zaváracie poháre 160 ml patrí do skupiny produktov Zaváracie poháre, vyrába ho značka WECK, nájdete ho v e-shope Butlers.sk.

Produkt WECK Mini Zaváracie poháre 160 ml popisuje EAN kód 4035644017042.

WECK Mini Zaváracie poháre 160 ml - parametre produktu

WECK Mini Zaváracie poháre 160 ml - história ceny a dostupnosti

WECK Mini Zaváracie poháre 160 ml - ďalšie zaujímavé produkty

WECK Mini Zaváracie poháre 160 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?