WC stojan Bamboo, RD7160

WC stojan Bamboo, RD7160

WC stojan Bamboo, RD7160

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WC stojan Bamboo, RD7160 - popis produktu

WC sada stojan z bambusu       držiak kefy z nerezovej ocele Nadčasový dizajn Vrátane toaletnej kefy Vymeniteľná kefa Pokiaľ ide o dobrý pocit, dôležitý je prírodný materiál a farba. Najmä v kúpeľni a v kuchyni, kde hygiena určuje domácnosť, prírodné a teplé bývanie, príslušenstvo je presne správna rovnováha. S toaletou nastavenou od relaxných dní môžete urobiť presne to. Dokonca aj v prípade, že wc sada je vyrobená z bambusu, toaletná kefa má z hygienických dôvodov nerezovú rukoväť. Veko úplne uzavrie nádobu z držiaka kefky. Týmto spôsobom zabezpečíte čistý dojem a väčšiu hygienu v kúpeľni. Takže toľko kúpeľňových doplnkov prináša zbytočné nepokoj pre vašu pohodu a wellness oázu, táto súprava kefiek tiež ponúka držiak toaletného papiera. WC v špeciálnom dizajne Set WC je vizuálne zvýraznený. Zmes materiálov vyrobených z dreva a nehrdzavejúcej ocele ich robí dokonalým výhľadom vo vašej kúpeľni. Roll toaletného papiera je umiestnený na kefke. Držiak toaletného papiera je možné ľahko odstrániť, čím sa zabezpečí jednoduchá montáž toalety. K dispozícii je tiež kefa, ktorá zabezpečuje hygienu na toalete. Kefa je umiestnená v utesnenom držiaku kefky a môže byť kedykoľvek vymenená. Toaletná sada má veľkosť približne 82 x 36 x 21 cm. Táto udržateľná surovina je odolná voči vlhkosti a preto je ideálna pre vlhké oblasti vo vašej domácnosti. Dekoratívne predmety nie sú súčasťou dodávky. Upozornenie: Keď kupujete náhradnú kefu, uistite sa, že samotná hlava má priemer približne 7 cm a vnútorný závit približne 12 mm. relax 10017160    

Produkt WC stojan Bamboo, RD7160 je možné nájsť medzi produktmi v skupine WC kefy, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine WC sady, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

WC stojan Bamboo, RD7160 - parametre produktu

WC stojan Bamboo, RD7160 - história ceny a dostupnosti

WC stojan Bamboo, RD7160 - ďalšie zaujímavé produkty

WC stojan Bamboo, RD7160 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?