Savic Puppy Trainer Starter sada pre šteňatá - sada: veľ. M, vrátane 7 vložiek + 50 M vložiek

Savic Puppy Trainer Starter sada pre šteňatá - sada: veľ. M, vrátane 7 vložiek + 50 M vložiek

Savic Puppy Trainer Starter sada pre šteňatá - sada: veľ. M, vrátane 7 vložiek + 50 M vložiek

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 27,49 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Savic Puppy Trainer Starter sada pre šteňatá - sada: veľ. M, vrátane 7 vložiek + 50 M vložiek - popis produktu

Súprava pre tréning šteniat Puppy Trainer Starter Set zahŕňa protišmykovú, vodu neprepúšťajúcu podložku z umelej hmoty a príslušné vložky. Vaňa z umelej hmoty dodatočne slúži ako ochrana proti premokaniu vlhkosti a dáva Vášmu psovi jasne najavo, kde si smie uľaviť. Nechajte Vášho psa vykonať svoju potrebu na podložke Puppy Trainer a ihneď ho odmeňte. Vložka sa musí po každom použití vymeniť, aby sa Váš pes i naďalej cítil ako na správnom mieste pre vykonanie svojej potreby. Vo fáze zabývania umiestňujte každý deň podložku blízko vonkajších dverí, kým Váš pes nebude pri dverách stáť zakaždým, keď bude chcieť ísť na potrebu. Teraz si Váš pes konečne zvykne chodiť na záchod mimo Váš byt. Puppy Trainer Starter Set prehľadne: vodotesná podložka z umelej hmoty vložky absorbujúce vodu a pachy v ponuke v rôznych veľkostiach Rozmery súpravy Puppy Trainer: Veľkosť Vonkajšie rozmery Vnútorné rozmery Výška Medium D 46,5 x Š 33,5 cm D 37 x Š 25 cm 4 cm Large D 62,5 x Š 47,5 cm D 53 x Š 37 cm 4 cm XL D 94,5 x Š 64,5 cm D 87 x Š 56 cm 4 cmPsia toaleta pre výchovu Vášho psa, pre čistý byt.

Veľmi nízka plastová toaleta s extra absorpčnými podložkami.

Produkt Savic Puppy Trainer Starter sada pre šteňatá - sada: veľ. M, vrátane 7 vložiek + 50 M vložiek patrí do skupiny produktov Toalety pre psy od značky Plaček, SAVIC, nájdete ho u predajcu Zoohit.sk, Dobrá-Miska.sk.

Produkt Savic Puppy Trainer Starter sada pre šteňatá - sada: veľ. M, vrátane 7 vložiek + 50 M vložiek je označený EAN kódom 5411388032401.

Savic Puppy Trainer Starter sada pre šteňatá - sada: veľ. M, vrátane 7 vložiek + 50 M vložiek - parametre produktu

Savic Puppy Trainer Starter sada pre šteňatá - sada: veľ. M, vrátane 7 vložiek + 50 M vložiek - história ceny a dostupnosti

Savic Puppy Trainer Starter sada pre šteňatá - sada: veľ. M, vrátane 7 vložiek + 50 M vložiek - ďalšie zaujímavé produkty

Savic Puppy Trainer Starter sada pre šteňatá - sada: veľ. M, vrátane 7 vložiek + 50 M vložiek - ako nakúpiť najvýhodnejšie?