WC kefa s držiakom na toaletný papier 5five 926B, čierna

WC kefa s držiakom na toaletný papier 5five 926B, čierna

WC kefa s držiakom na toaletný papier 5five 926B, čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WC kefa s držiakom na toaletný papier 5five 926B, čierna - popis produktu

WC kefa s držiakom na toaletný papier 5five 926B, čiernaKúpeľňové doplnky môžu byť nielen praktické, ale aj štýlové! Vhodný dizajn robí z obyčajnej toaletnej kefy módny doplnok, ktorý dopĺňa usporiadanie miestnosti. WC kefa s držiakom na toaletnú papier je moderný dizajn od značky 5five Simple Smart. Výrobok je vyrobený z kovu a prírodného bambusového dreva. Takýto materiál je pevný a odolný. Hladký povrch uľahčuje umývanie a čistenie, a teda - tiež hygienu v kúpeľni. Čierna farba vyzerá mimoriadne módne. V kombinácii s jednoduchým klasickým dizajnom bude kefa ladiť s väčšinou interiérov a aranžmánov. Funkcia 2 v 1 funguje obzvlášť dobre v kúpeľniach s malou plochou. Jednoduchá rukoväť kefy je pohodlná a praktická. Značka 5five Simple Smart sa špecializuje na výrobu najmódnejších kusov vybavenia a interiérových dekorácií a je odporúčaná našimi spotrebiteľmi. Presvedčte sa sami!Parametre:Rozmery: 20 x 20 x 80 cmZnačka: 5five Simple SmartMateriál: kov, bambusFarba: čierna, prírodná-bambuszent 160926B

Produkt WC kefa s držiakom na toaletný papier 5five 926B, čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Toaletný papier, je v ponuke značky 5FIVE v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine WC kefy, patrí pod značku 5FIVE, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

WC kefa s držiakom na toaletný papier 5five 926B, čierna - parametre produktu

WC kefa s držiakom na toaletný papier 5five 926B, čierna - história ceny a dostupnosti

WC kefa s držiakom na toaletný papier 5five 926B, čierna - ďalšie zaujímavé produkty

WC kefa s držiakom na toaletný papier 5five 926B, čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?