Wagner Airless - Control Series 250M EUR - náhrada za Project Pro 117 striekacie zariadenie

Wagner Airless - Control Series 250M EUR - náhrada za Project Pro 117 striekacie zariadenie

Wagner Airless - Control Series 250M EUR - náhrada za Project Pro 117 striekacie zariadenie

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 482,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Wagner Airless - Control Series 250M EUR - náhrada za Project Pro 117 striekacie zariadenie - popis produktu

Vysoko efektívny Airless systém Control Series PRO 250M Bezvzduchové piestové čerpadlo pre stredné až veľké projekty Vysoko účinný Airless: Inovatívna technológia, ktorá používateľom umožňuje striekanie s najvyššou ovládateľnosťou a výkonom, pri zníženom tlaku v systémeMenej rozpášenia: Znížený tlak vedie k mäkšiemu a kontrolovateľnejšiemu nástreku, čo vedie k zníženiu prašnostiMaximálna kontrola: Menej materiálu po okrajoch umožňuje lepšiu povrchovú úpravu pri prekrývajúcich sa pásochMenšia únava: Znížený tlak v systéme spôsobuje menší spätný odraz pištole a zníženie ťažnej sily spúšte pištoleDlhšia životnosť zariadenia: Nižší tlak pri striekaní spôsobuje menšie namáhanie systému TECHNICKÉ ÚDAJE Veľkosť projektu stredný - veľkýŠpeciálna výbava - Tryska pre farby, Tryska pre lazúryDávkovanie čerpadla - 1,25 l/minStriekací tlak - 110 barPríkon - 450 WPištoľ - Hybridná pištoľDĺžka hadice - 9 m Je výborným pomocníkom pre široké spektrum projektov a pre údržbu hotelov, rôznych domovov, škôl a pod. Prístroj je určený pre zručných kutilov, ktorí majú pred sebou kompletné maľovanie a striekanie domov alebo rôznych objektov ako sú steny a stropy, dvere, dverné rámy, nábytok, radiátory, nosníky, zábradlia, okenice, garáže a pod.Profesionálnym firmám pomôže tam, kde nie je potrebné dopravovať veľké a drahé stroje. Výkonná jednotka je schopná pracovať s rôznymi materiálmi - od emulzií a latexových farieb pre nástrek stien, stropov, pivničných miestností a garáží cez lazúry a prostriedky na ochranu dreva u drevených domov, opláštenia alebo garáží až po antikorózne nástreky oceľových nosníkov. Možno použiť aj pre vodou riediteľné farby a farby na báze rozpúšťadiel.

Striekacia pištoľ Wagner AIRLESS CONTROL PRO 250M:Či už sa chystáte vymaľovať detskú izbu, alebo Veľký čínsky múr, so systémom AIRLESS CONTROL PRO 250M od firmy Wagner budete mať rýchlo hotovo. Väčšinu bežne používaných materiálov zvládne pištoľ naniesť bez nutnosti riedenia. U obzvlášť hustých gélových materiálov či pri aplikácii na veľmi hladké povrchy je však potrebné dbať na pokyny výrobcu. Kvalitná tryska Airless zaručí skvelé prekrývanie prechodov a výkonný motor dodá zariadeniu dostatočnú silu. Veľkou výhodou je prítomnosť 9 metrov dlhej flexibilnej hadice. Tá dodáva ozaj veľký akčný rádius. Kľúčové vlastnosti striekacej pištole Wagner AIRLESS CONTROL PRO 250MUrčené pre materiály rozpustné vo vode a s obsahom rozpúšťadielTechnológia AirlessJemne rozprášený prúd pre perfektný výsledok9 m dlhá hadicaPoužitie pre všetky nehorľavé látkyPre materiály rozpustné vo vode a s obsahom rozpúšťadiel, ako sú disperzné a latexové farby na použitie v interiéroch, laky a lazúry, akrylové farby, prostriedky na ochranu dreva, moridlá, základné nátery, penetračné nátery, prostriedky na ochranu rastlín, prostriedky na ochranu podvozku, konzerváciu dutín, dezinfekčné prostriedky, oleje atď. (NIE JE URČENÉ PRE HORĽAVÉ MATERIÁLY).Obsah balenia:Základný prístroj Control Pro 250MPištoľ Control Pro Airless9 m hadica AirlesssTrysky: 311 HEA pre riedke a 517 HEA pre husté materiályNávod na obsluhuHEA Filter kitDoplňujúce informácie:Max. prietok tryskou:1,25 l/minMax. striekací tlak:110 barovPríkon:550 WDĺžka hadice:9 m

Produkt Wagner Airless - Control Series 250M EUR - náhrada za Project Pro 117 striekacie zariadenie patrí do skupiny produktov Vysokotlakové čističe, patrí značke Wagner v ponuke e-shopu Alza.sk, eFarby.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Striekacie pištole, patrí značke Wagner, nájdete ho u predajcu Alza.sk, eFarby.sk.

Produkt Wagner Airless - Control Series 250M EUR - náhrada za Project Pro 117 striekacie zariadenie má priradený EAN kód 4004025086434.

Wagner Airless - Control Series 250M EUR - náhrada za Project Pro 117 striekacie zariadenie - parametre produktu

Wagner Airless - Control Series 250M EUR - náhrada za Project Pro 117 striekacie zariadenie - história ceny a dostupnosti

Wagner Airless - Control Series 250M EUR - náhrada za Project Pro 117 striekacie zariadenie - súvisiace články v blogu

Ako ošetriť auto pred zimou?

A nezabudnite! Ešte náročnejšia časť roka sa blíži! Studené zimné podmienky preveria údržbu a vzhľad vášho spoločníka na cestách.

Wagner Airless - Control Series 250M EUR - náhrada za Project Pro 117 striekacie zariadenie - ďalšie zaujímavé produkty

Wagner Airless - Control Series 250M EUR - náhrada za Project Pro 117 striekacie zariadenie - ako nakúpiť najvýhodnejšie?