Universal Sprayer W 950 FLEXiO - Striekacia pištoľ pre maliarske farby striekacia pištoľ

Universal Sprayer W 950 FLEXiO - Striekacia pištoľ pre maliarske farby striekacia pištoľ

Universal Sprayer W 950 FLEXiO - Striekacia pištoľ pre maliarske farby striekacia pištoľ

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 233,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Universal Sprayer W 950 FLEXiO - Striekacia pištoľ pre maliarske farby striekacia pištoľ - popis produktu

Univerzálna a multifunkčná striekacia pištoľ vďaka ktorej bude nanášanie farieb jednoduchšie a rýchlejšie ako kedykoľvek predtým.Jedným zariadením premaľujete steny, stropy a zároveň ju využijete aj v interiéri/exteriéri na kovové a drevené povrchy. Výhody striekacej pištole: - vhodná na maliarske a latexové farby v interiéri- vhodná na nátery na drevo a na kov vďaka priloženým nadstavcom (nátery na báze vody a rozpúšťadla)- rovnomerné pokrytie už v jednej vrstve- možnosť oddelenia pištole pre rýchlu výmenu striekacieho nadstavca- možnosť nastavenie prúdu resp.. prietoku farby- patentovaná tryska I-Spray pre extra jemné rozprašovanie a vysokú toleranciu viskozity- turbína X-BOOST pre extra výkon a vysokú pracovnú rýchlosť- priame nasávanie farby z vedra/plechovky- vďaka 70 cm predĺženiu nie je problém maľovať ani pri vyšších stropoch- zvýšený ovládací panel pre väčšie pohodlie- funkcia samočistenia: čerpadlo a hadica sa samy vyčistia v priebehu niekoľkých minútDodatočné čistenie pištole odporúčame vykonávať ihneď po skončení prác, aby neprišlo k uschnutiu farby v systéme striekacej pištole. Technické údaje:- vhodné materiály: interiérové vodou riediteľné farby a latexové farby, farby na drevo, farby na kov- veľkosť projektu: stredný až veľký- pokrytie plochy: 15 m2 počas 5 minút- výkon: 200 W- príkon: 630 W- prietok farby: plynule nastaviteľný (0,525 L/min.)- kapacita nádržky: 0,8 L- maximálna viskozita: zvládne väčšinu bežných materiálov (bez riedenia nie veľmi hustých materiálov, riedenie hustých materiálov do 10%)- dĺžka hadice: 3,5 m- špecifické vlastnosti (obsahuje): samočistiaca funkcia, držiak na nádobu na farbu, nadstavec na farby na kov a drevo

Striekacia pištoľ Wagner Universal Sprayer W 950 Flexio:Potrebujete novo vymaľovať stenu alebo naniesť na povrch lak alebo lazúru? Striekacia maliarska pištoľ Wagner Universal Sprayer W 950 Flexio sa vďaka svojmu perfektnému vybaveniu a funkciám stane ideálnym pomocníkom. Vyhoďte otravné štetce a prejdite na modernejší a predovšetkým rýchlejší spôsob. Pištoľ je vybavená inovatívnou možnosťou priameho nasávania z originálneho vedra s farbou, čo umožňuje lepšiu kontinuitu práce. K dispozícii je tiež nádobka s objemom 800 ml. Užívateľov určite poteší samočistenie čerpadla.Kľúčové vlastnosti Striekacej pištole Wagner Universal Sprayer W 950 FlexioPraktická striekacia pištoľ za rozumnú cenuS adaptérom sa systém stáva plne funkčný aj pre farby, laky, lazúryInovatívne riešenie nanášania farebných náterovRegulovateľný prietokObjem nádobky až 800 mlCelkové kvalitné spracovanieJednoduché použitieSamočistenie čerpadla počas niekoľkých minútBalenie obsahujeKompletné zariadenie Universal Sprayer W 950 FlexioStriekací nadstavec Wood & Metal Extra StandardAdaptér pre rukoväť Click & PaintRukoväť pre striekacie nadstavce Click & PaintDoplňujúce informácie:Príkon:630 WVýkon:200 WRýchlosť práce:15 m2 za 5 minPrietok:0 – 525 ml/minObjem nádobky:800 ml (laky a lazúry)Dĺžka hadice:3,5 m

Produkt Universal Sprayer W 950 FLEXiO - Striekacia pištoľ pre maliarske farby striekacia pištoľ patrí do skupiny produktov Univerzálne čističe, patrí pod značku Wagner, nájdete ho v e-shope Alza.sk, eFarby.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vysokotlakové čističe, patrí značke Wagner v ponuke e-shopu Alza.sk, eFarby.sk.

Produkt Universal Sprayer W 950 FLEXiO - Striekacia pištoľ pre maliarske farby striekacia pištoľ je možné nájsť medzi produktmi v skupine Striekacie pištole, patrí značke Wagner, nájdete ho u predajcu Alza.sk, eFarby.sk.

Produkt Universal Sprayer W 950 FLEXiO - Striekacia pištoľ pre maliarske farby striekacia pištoľ označuje EAN kód 4004025083303.

Universal Sprayer W 950 FLEXiO - Striekacia pištoľ pre maliarske farby striekacia pištoľ - parametre produktu

Universal Sprayer W 950 FLEXiO - Striekacia pištoľ pre maliarske farby striekacia pištoľ - história ceny a dostupnosti

Universal Sprayer W 950 FLEXiO - Striekacia pištoľ pre maliarske farby striekacia pištoľ - ďalšie zaujímavé produkty

Universal Sprayer W 950 FLEXiO - Striekacia pištoľ pre maliarske farby striekacia pištoľ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?