Natura Siberica Active Organics krémové mydlo 500 ml

Natura Siberica Active Organics krémové mydlo 500 ml

Natura Siberica Active Organics krémové mydlo 500 ml

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Natura Siberica Active Organics krémové mydlo 500 ml - popis produktu

Natura siberica Krémové mydlo - Vyživujúce 500 ml Krémové mydlo vyživujúci značky Natura siberica je vhodné na každodenné použitie. Toto krémové mydlo šetrne a účinne odstráni z rúk nečistoty a mastnotu. Pokožku rúk zbytočne nevysušuje, ale hlboko vyživuje a regeneruje. Organický extrakt zo ženšenu zvyšuje energiu a metabolizmus pleťových buniek, zlepšuje krvný obeh, stimuluje proces obnovy pokožky, zvyšuje jej ochrannú funkciu. Olej z prvosienky večerné vyživuje a zjemňuje pokožku. Extrakt zo šalvie stimuluje metabolické procesy v pokožke, zmierňuje zápal a má antiseptický účinok. Použitie: Naneste malé množstvo tekutého mydla na vlhkú pokožku rúk a napeňte. Potom opláchnite vodou. Zloženie: Aqua, Sodium Coco Sulfate, Glycerín, cetearyl Alcohol, Lauryl Glucoside, Hippophae Rhaimnoidesamidopropyl Betaine1), Pine Amidopropyl Betaine2), Achillea Asiatica Extract1), Aquilegia Sibirica Extract1), Cetraria nivalis Extract1), Panax Ginseg Root Extract, Oenothera biennis Oil, Salvia Officinalis Leaf Extract, Cocamidopropyl Betaín, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Parfum, Hexyl Cinnamal, Linalool, Butylphenyl Methylpropional. 1) Wild harvested Siberian plants organic extracts, 2) Pinus siberica oil derivative Vyživujúce krémové mydlo stará o namáhanú pokožku rúk vďaka bylinným výťažkom. Krémová pena šetrne a napriek tomu účinne odstráni z rúk nečistoty a zanechá ich vláčne.

Natura Siberica Active Organics, 500 ml, Tekuté mydlá pre ženy, Pravidelné umývanie rúk, hlavne pred jedlom, po návšteve toalety či po príchode zvonku, je kľúčové pre udržanie správnej hygieny. Tekuté mydlo Natura Siberica Active Organics šetrne, ale účinne zbavuje pokožku rúk nečistôt a zároveň ju zanecháva hodvábne hebkú a jemnú na dotyk. Vďaka spôsobu aplikácie je navyše hygienickejšie než napríklad klasické tuhé mydlá. Vlastnosti: účinne umýva pokožku rúk vyživuje pokožku Použitie: Nanášajte na mokré ruky a jemne napeňte. Ruky dôkladne opláchnite.

Produkt Natura Siberica Active Organics krémové mydlo 500 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mydlá na ruky, patrí značke NATURA SIBERICA, veľkosť je 500 ml, nájdete ho v e-shope Grizly.sk, Notino.sk, Vitanella.sk a je určený female.

Tento produkt nájdete v skupine Prírodná kozmetika od značky NATURA SIBERICA vo veľkosti 500 ml v ponuke e-shopu Grizly.sk, Notino.sk, Vitanella.sk a je určený female.

Produkt Natura Siberica Active Organics krémové mydlo 500 ml patrí do skupiny produktov Tekuté mydlá, patrí značke NATURA SIBERICA, je vyrobený vo veľkosti 500 ml, nájdete ho v e-shope Grizly.sk, Notino.sk, Vitanella.sk a je dizajnovaný female.

Produkt Natura Siberica Active Organics krémové mydlo 500 ml je označený EAN kódom 4744183011281.

Natura Siberica Active Organics krémové mydlo 500 ml - parametre produktu

Natura Siberica Active Organics krémové mydlo 500 ml - história ceny a dostupnosti

Natura Siberica Active Organics krémové mydlo 500 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Natura Siberica Active Organics krémové mydlo 500 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?