Výrobník Súprava na výrobu syra: Ak radi jete syr, mávate prebytky mlieka a tiež skúšate vyrábať si vlastné potraviny, potom je sada na výrobu domáceho syra určená presne pre vás. Vo výrobníku môžete spracovať čerstvé aj pasterizované (nie UHT) mlieko kravské či
Sada na ľahkú výrobu čerstvých, lahodných mliečnych a rastlinných jogurtov. S touto sadou môžete svoj jogurt konzumovať už po 10 hodinách. Súčasťou sady je nerezový teplomer umožňujúce sledovanie teploty počas počiatočného zahrievacieho mlieka. Neoprénový izolačný vak
Kyslá kapusta, pickles, exotické a pikantné kimchi alebo kvasené uhorky? S veľkým 5l pohárom na kvasenie Della Casa od Tescomy a priloženými receptami sa prípravy týchto zdravých chuťoviek báť nemusíte, a to ani vo väčšom množstve. V zime túto zásobáreň probiotík,
Strojček na cestoviny ORION - Strojček na cestoviny, set FRANCESCO:ORION Strojček na rezance FRANCESCOMilujete cestoviny? Špagety, rezance, domáce rezančeky do polievky, fettuccine, lasagne, plnené mäsové ravioly. A čo tak si ich skúsiť pripraviť doma? S pomocou mechanického ručného
So súpravou si môžete doma pripraviť výborný čerstvý syr bez obsahu 'éčok', konzervantov a ďalších zbytočných a nezdravých ingrediencií. Syr môžete ochutiť korením, čerstvými bylinkami, orechami, alebo ho naložiť do slaného nálevu. Vďaka stlačeniu nerezovou pružinou
Rezervná bombička QuickConnect pre výrobníky perlivej vody so systémom rýchleho uchytenia pre výrobníky domácej perlivej vody SodaStream. | Náplň potravinárskeho CO2 plynu až na 80 l perlivej vody.Rezervná zásoba plynu na cesty na víkend či dovolenku. Výroba perlivej vody bez
SODASTREAM BOMBIČKA + CO2 SAMOSTATNÁ | Charakteristika SODASTREAM BOMBIČKA + CO2 SAMOSTATNÁ: | | Náhradná, samostatne balená a predávaná bombička CO2 so zdravotne nezávadným potravinárskym plynom CO2 SodaStream na prípravu až 60-80l perlivej vody. | Ideálny doplnok pre milovníkov
Allnature Ananás sušený mrazom kúsky 20 g Lyofilizovaný ananás, teda ananás sušený mrazom, prechádza procesom, pri ktorom je ovocie prudko zmrazené a následne pomaly sušené vo vákuu. Tu dochádza k odstráneniu 95% vody a tiež kyseliny octovej. Lyofilizované ovocie si zachováva