VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky)

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky)

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky)

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 51,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky) - popis produktu

VTECH chodítko je súčasťou série hračiek vyvinutých tak, aby rástli s dieťaťom od doby kedy začnú sedieť až do doby stabilnej chôdze. Najskôr sa môžu hrať s odnímateľným panelom na podlahe. Spoznávajú zvieratká, farby, hudbu, tvary i čísla. Akonáhle povyrastú, potom pripnutý, dôverne známy panel, im pri chôdzi dodáva pocit bezpečia. Interaktívny panel chodítka ponúka 2 varianty hry, ktoré možno ľubovoľne prepínať pomocou posuvného tlačidla. Prvý variant ponúka možnosť podvedomého učenia a poznávania. Variant druhá je viac zameraná na hudobnú cítenie a zábavu. Vtech chodítko predstavuje dieťaťu prvé zvieratká a aké zvuky zvieratka robia. Učí ho spoznávať farby, podvedome učia počítanie, čísla aj základy správneho hudobného vzdelávania. Učí poznávať tvary a rozvíja koordináciu očí s rukami. Podporuje manuálnu zručnosť dieťaťa a správny vývoj hrubej i jemnej motoriky. Úžasná stabilita, perfektne tvarovaná rukoväť chodítka spoločne s možnosťou nastavenia brzdenie koliesok dáva dieťaťu výnimočný pocit bezpečia pri prvých krôčikoch. Skvelú zábavu plnú poznávanie ponúka telefónne slúchadlo, otočné ozubené kolieska alebo farebné piáno. V slovenskom jazyku!

Chodítko Vtech Chodítko - Uč sa a poznávaj SK:Najpredávanejšie chodítko na svete od Vtech splní aj tie najtajnejšie želania vášho dieťatka! Teraz má aj nastaviteľnú rýchlosť koliesok.Najpredávanejšie chodítko na svete od Vtech splní aj tie najtajnejšie želania vášho dieťatka! Teraz má aj nastaviteľnú rýchlosť koliesok. Usporiadanie tlačidiel podporuje správny vývoj jemnej motoriky dieťaťa. Učí poznávať tvary, farby a rozvíja koordináciu očí s rukami. Deti spoznávajú zvieratká, farby, hudbu, tvary i čísla. Roztomilé frázy povzbudzujú deti k prvým slovíčkam. Odnímateľný čelný panel umožňuje skvelú zábavu aj ešte nechodiacim deťom. Chodítko rastie s dieťaťom od chvíle, kedy začne sedieť, až do obdobia stabilnej chôdze. Podporuje manuálnu zručnosť dieťaťa a rozvoj hrubej i jemnej motoriky. Kľúčové vlastnostiSlovenská verziaOdporúčaný vek od 6 do 36 mesiacovOdnímateľný panel môže využiť aj nechodiace dieťaPoznávanie tvarov, farieb, zvierat, hudby aj číselroztomilé frázyNastaviteľná rýchlosť koliesokJedinečná stabilitaTelefónne slúchadlo, otočné ozubené kolieska a farebné piano 

Chodítko Uč sa a poznávaj SK verzia

VTech chodítko s modrými kolieskami, zeleným madlom a odnímateľným predným panelom. Pomocník pre prvé krôčiky aj zábavná plocha na hranie plná koliesok, tlačidiel a valčekov. Tie môžu deti stláčať, rozvíjať vnímanie príčiny a následku, trénovať motoriku. Môžu rozpoznávať prvé písmenká, číslice, farby a zvieratká.

Prednosti:

  • Vtech chodítko splňuje všetky predpisy vyžadované EU
  • splňuje predpisy ČR pre bezpečnosť a nezávadnosť hračiek

Kúpte deťom chodítko Uč sa a poznávaj!

Vhodné pre deti od 6 mesiacov Materiál: plast Batérie: 3x AA (nie sú súčasťou) Rozmery: 42 x 36 x 46 cm Rozmery balenia: 53 x 38 x 15 cm

Produkt VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky) označuje EAN kód 3417768770378.

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky) - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaHračky, Bábiky, Chodítka
EAN3417768770378

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky) - história ceny a dostupnosti

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky) - ďalšie zaujímavé produkty

VTECH - Vtech Chodítko - Uč Sa A Poznávaj (Slovensky) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?