Vstavaná mraznička šuplíková AEG ABB682F1NF

Vstavaná mraznička šuplíková AEG ABB682F1NF

Vstavaná mraznička šuplíková AEG ABB682F1NF

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vstavaná mraznička šuplíková AEG ABB682F1NF - popis produktu

Vstavaná mraznička AEG Mastery NoFrost ABB682F1NF: Nemáte dostatok priestoru na uskladnenie potravín, ale máte miesto pre ďalšieho parťáka, ktorý vám tento problém pomôže riešiť? Vstavaná mraznička AEG Mastery NoFrost ABB682F1NF ponúka veľa možností, kam uložiť potraviny na neskoršie spracovanie. Mraznička je vhodná na umiestnenie pod pracovnú dosku. Dvere sa otvárajú vpravo a smer je možné podľa potrieb zameniť. Výhodou je zvuková signalizácia upozorňujúca na nezatvorené dvere. Nebudete tak zbytočne plytvať energiou a čerstvosťou potravín. Ovládanie vstavanej mrazničky AEG Mastery NoFrost ABB682F1NF je elektronické.Kľúčové vlastnosti vstavanej mrazničky AEG Mastery NoFrost ABB682F1NFVstavaná mraznička AEG Mastery NoFrost ABB682F1NF s objemom 85 lK dispozícii tri zásuvkyElektronické ovládanieAlarm otvorených dverí a príliš vysokej teplotyTechnológia No FrostMraznička AEG Mastery NoFrost ABB682F1NF disponuje funkciou Frostmatic na rýchle zmrazenie potravínSpotrebič má tichý chodFunkcia FROSTMATIC mrazničky AEG Mastery NoFrost ABB682F1NFHneď ako vložíte do vstavanej mrazničky AEG Mastery NoFrost ABB682F1NF čerstvé potraviny, vďaka funkcii FROSTMATIC nastane ich rýchle zmrazenie, čo zaistí ich čerstvý vzhľad a hlavne chuť. Následne sa mraznička AEG Mastery NoFrost ABB682F1NF vráti k štandardnému nastaveniu.

Vstavaná mraznička zásuvková AEG AEG ABB682F1NF Vstavaná mraznička zásuvková AEG AEG ABB682F1NF sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej domácnosti. Svojou energetickou triedou spadá do kategórie F, čo ušetrí vaše financie. Ponúka priestor s objemom 85 l, do ktorého naskladáte všetko dôležité. No Frost Vďaka technológii No Frost nebude dochádzať k tvorbe námrazy, čím bude zaistený maximálny výkon mrazničky a vám to ušetrí čas, ktorý by ste museli venovať jej odmrazovaniu. Frostmatic Funkcia Frostmatic sa hodí v momente, keď naskladníte do mrazničky nové potraviny. Automaticky sa dočasne zvýši mraziaci výkon, aby sa potraviny rýchlo zamrazili a zachovali si nutričné hodnoty, chuť a vôňu po dlhú dobu. Potom opäť prejde do bežného chodu. Alarmy Mraznička je neustále pod kontrolou, vo chvíli keď sa jej teplota ukáže ako príliš vysoká, svetelná a zvuková signalizácia vás ihneď upozornia na vzniknutý problém. Naviac vás zvuková signalizácia upozorní aj vo chvíli, keď zabudnete dovrieť dvere mrazničky. Vnútorné priestory Vnútorný priestor mrazničky je rozdelený pomocou 3 transparentných zásuviek, vďaka ktorým si ľahko prehľadne usporiadate potraviny. Vstavaná mraznička spadá do energetickej triedy F, ktorá vám zaistí úsporu financií.

Mraznička zásuvková - vstavaná pod pracovnú dosku ; AEG Mastery ABB682F1NF; Výška (cm): 82; Technológia: No Frost; Energetická trieda (norma E20): F; Čistý objem mrazničky (l): / 85; Ovládanie: Elektronické; Displej: Nie; Hlučnosť (dB): 43; Ventilátor: Nie; Nízkoteplotná zásuvka: Nie; Custom Flex: Nie; Farba: Biela; FlexiShelf: Nie; SofClosing: Nie; Rozmer VxŠxH (mm): 820x294x571;

VSTAVANÁ ZÁSUVKOVÁ MRAZNIČKA . TECHNOLÓGIA NO FROST UDRŽIAVA MRAZNIČKU BEZ NÁMRAZY . No Frost znamená, že odmrazovanie nie je potrebné. V mrazničke sa netvorí námraza, a vy si tak môžete byť istí jej maximálnym výkonom. .

Mraznička zásuvková, trieda F, objem mraz. 85 l, elektronické ovládanie, No Frost, farba biela, rozmery vxšxh 820x294x571 mm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Mrazničky vstavané od značky AEG, vo farebnej verzii biela.

Produkt Vstavaná mraznička šuplíková AEG ABB682F1NF má priradený EAN kód 7332543751464.

Vstavaná mraznička šuplíková AEG ABB682F1NF - parametre produktu

Vstavaná mraznička šuplíková AEG ABB682F1NF - história ceny a dostupnosti

Vstavaná mraznička šuplíková AEG ABB682F1NF - ďalšie zaujímavé produkty

Vstavaná mraznička šuplíková AEG ABB682F1NF - ako nakúpiť najvýhodnejšie?