Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV3125

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV3125

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV3125

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV3125 - popis produktu

Mikrovlnná rúra Concept Mikrovlnná rúra MTV3125:Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV3125 s atraktívnym antikorovým dizajnom je vhodná pre celú vašu rodinu. Jej používanie zvládnu aj tí menší členovia vďaka naozaj jednoduchému a intuitívnemu ovládaniu.Mikrovlnná rúra disponuje detskou poistkou, ktorá zamedzí spusteniu ohrievania bez vášho dozoru. Vďaka veľkému objemu 25 litrov potom nie je problém ohriať alebo rozmraziť aj väčšie jedlo. Ohrev vám uľahčuje osem prednastavených programov. Môžete tak ľahko napríklad uvariť zemiaky alebo upiecť pizzu. Viacfázové varenie ponúkne možnosť najskôr pokrm rozmraziť a potom plynule prejsť na varenie alebo kombináciu prudkého a mierneho varenia. Možnosť kombinovaného varenia, teda kombinácia grilu a mikrovlnného varenia, ponúkne veľa možností ako pripraviť chutné pokrmy. Pri rozmrazovaní stačí iba zadať hmotnosť ao  zvyšok procesu sa postará rúra. V balení nájdete antirkorový stojan na grilovanie.

Elegantná vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV3125 je špičkovým výrobkom, ktorý uspokojí aj náročných zákazníkov. Veľký vnútorný objem 25 l pojme bez problémov aj väčšie kusy potravín. Celkom 8 prednastavených programov vám umožní jediným stlačením napríklad uvariť zemiaky alebo upiecť pizzu. Chrumkavej kôrky na povrchu pokrmu dosiahnete použitím grilu. Najväčšou výhodou je však možnosť skombinovať mikrovlny s grilom, dosiahnete tak ešte lepšie výsledky. Vaše jedlo bude dokonale uvarené a chrumkavé na povrchu.Funkcia viacfázového varenia sa hodí najmä pre pokrmy, ktoré potrebujú kombinovať rôzne spôsoby prípravy (napr. mierne varenie a prudké dopekanie). Rozmrazovanie je s rúrou Concept MTV3125 veľmi jednoduché. Stačí zadať hmotnosť rozmrazovanej potraviny a rúra sa postará o zvyšok. Pri bežnom varení si môžete vybrať z 5 stupňov výkonu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vstavané rúry od značky Concept, vo veľkosti 374 mm.

Produkt Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV3125 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Mikrovlnné rúry, patrí pod značku Concept, veľkosť je 374 mm.

Tento produkt nájdete v skupine Mikrovlnné rúry vstavané, patrí pod značku Concept, veľkosť je 374 mm.

Produkt Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV3125 označuje EAN kód 8594049738328.

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV3125 - parametre produktu

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV3125 - história ceny a dostupnosti

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV3125 - ďalšie zaujímavé produkty

Vstavaná mikrovlnná rúra Concept MTV3125 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?