VOREL Okrúhly gril na drevené uhlie 52 cm #52126

VOREL Okrúhly gril na drevené uhlie 52 cm #52126

VOREL Okrúhly gril na drevené uhlie 52 cm #52126

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 44,44 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VOREL Okrúhly gril na drevené uhlie 52 cm - popis produktu

Gril VOREL Okrúhly gril na drevené uhlie 52 cm: Okrúhly gril Vorel na drevené uhlie umožní urobiť oheň i tam, kde by to inak nebolo možné. Vďaka tomuto elegantnému grilu so špeciálnym zavesením na tripodu si môžete užívať táborákovú atmosféru a opekať mäso, ryby alebo zeleninu aj na tých najmenších záhradkách alebo v miestach, kde si nechcete ničiť trávnik ohniskom. Gril s výškovo nastaviteľným chrómovaným roštom je vyrobený z ocele s povrchovou úpravou smaltovanie. Kľúčové vlastnosti závesného okrúhleho grilu VorelPrevádzka na drevené uhlieZávesný gril Vorel s tripodomZ ocele s povrchovou úpravou smaltovanieVýškovo nastaviteľný chrómovaný roštVhodný pre malé záhradky a na kemping Perfektná kempingový výbava pre cestovanieZávesný okrúhly gril Vorel s tripodom je vďaka svojej nízkej hmotnosti a praktickému vyhotoveniu skvelou výbavou na dovolenku v kempe. Aj keď je gril určený pre prevádzku na drevené uhlie, nutne ho nepotrebujete. Stačí nazbierať niekoľko kúskov dreva a môžete opekať. Kedykoľvek a kdekoľvek. Materiál:Gril: oceľRošt: chrómovaný kovPovrchová úprava:SmaltovanieCelkové rozmery:152 × 70 × 70 cmPriemer grilu:52 cmPriemer roštu:49 cmNastaviteľná výška roštu:Áno, 30 – 67 cmHmotnosť:4 kg

Produkt VOREL Okrúhly gril na drevené uhlie 52 cm #52126 patrí do skupiny produktov Grily na uhlie, patrí značke VOREL, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt VOREL Okrúhly gril na drevené uhlie 52 cm #52126 má EAN kód 5906083029745.

VOREL Okrúhly gril na drevené uhlie 52 cm - parametre produktu

VOREL Okrúhly gril na drevené uhlie 52 cm - história ceny a dostupnosti

VOREL Okrúhly gril na drevené uhlie 52 cm - ďalšie zaujímavé produkty

VOREL Okrúhly gril na drevené uhlie 52 cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?