TEDDIES Vkladačka labyrint 2v1 drevený

TEDDIES Vkladačka labyrint 2v1 drevený

TEDDIES Vkladačka labyrint 2v1 drevený

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TEDDIES Vkladačka labyrint 2v1 drevený - popis produktu

Interaktívna hračka Vkladačka/edukačný labyrint 2 v 1:Ak hľadáte hračku, ktorá vaše dieťa nielen zabaví, ale navyše mu pomôže aj v rozvoji a trénovaní sústredenia a trpezlivosti, detská vkladačka bude určite tou správnou voľbou! Táto obojstranná drevená doska má z jednej strany zvieratká, ktorá dieťa vedie pomocou kolíkov do správneho tvaru. Z druhej strany zase posúva zvieratká labyrintom k správnemu počiatočnému písmenu, a tým sa nielen učí názvy zvieratiek, ale aj abecedu. Všetky názvy sú v anglickom jazyku. Kľúčové vlastnosti detskej hračky Vkladačka/edukačný labyrint 2 v 1 Hračka, ktorá dieťa nielen zabaví, ale pomáha mu aj v rozvoji Vkladačka zlepšuje detskú motoriku a trpezlivosť Obojstranná drevená doska plná zábavyMá z jednej strany zvieratká, ktorá dieťa vedie pomocou kolíkov do správneho tvaruZ druhej strany zase posúva zvieratko labyrintom ku správnemu počiatočnému písmenuVšetky názvy sú v anglickom jazykuRozmery dosky: 30 × 30 cm Rozmery balenia: 32 × 32 × 8 cm

Vkladačka/edukačný labyrint 2v1 drevený 30x30 cm v krabici 32x32x8 cm.

Produkt TEDDIES Vkladačka labyrint 2v1 drevený patrí do skupiny produktov Drevené hračky, je v ponuke značky Teddies v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Interaktívne hračky, je v ponuke značky Teddies, v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk.

Produkt TEDDIES Vkladačka labyrint 2v1 drevený patrí do skupiny produktov Didaktické hračky, patrí značke Teddies, nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk.

Produkt TEDDIES Vkladačka labyrint 2v1 drevený označuje EAN kód 8592190512583.

TEDDIES Vkladačka labyrint 2v1 drevený - parametre produktu

TEDDIES Vkladačka labyrint 2v1 drevený - história ceny a dostupnosti

TEDDIES Vkladačka labyrint 2v1 drevený - ďalšie zaujímavé produkty

TEDDIES Vkladačka labyrint 2v1 drevený - ako nakúpiť najvýhodnejšie?