VITAR Veterinae Artivit Pegas MSM pre kone a veľké plemená psov 720g

VITAR Veterinae Artivit Pegas MSM pre kone a veľké plemená psov 720g

VITAR Veterinae Artivit Pegas MSM pre kone a veľké plemená psov 720g

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 26 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VITAR Veterinae Artivit Pegas MSM pre kone a veľké plemená psov 720g - popis produktu

Obsah VITAR Veterinae Artivit PEGAS MSM: VITAR Veterinae Artivit Pegas MSM 720g pre kone a veľké plemená psov Charakteristika VITAR Veterinae Artivit PEGAS MSM: Prípravok obsahuje kryštalickú čistú látku MSM (Methylsulfonylmethan), ktorá obsahuje organicky viazanú síru, ktorá pôsobí na spevnenie šliach a väzov, potlačuje bolesť a zápaly a pozitívne pôsobí na regeneráciu a relaxáciu svalov. Má tiež antioxidačné vlastnosti a je unikátnym zdrojom sírnych zlúčenín, pozitívne pôsobiacich v organizme, najmä v poškodených chrupavkách. Síra je okrem iného tiež zapojená do tvorby kolagénu - základných stavebných stavebných látok kĺbových chrupaviek a spojivových tkanív. Použitie VITAR Veterinae Artivit PEGAS MSM: Prípravok primiešajte do bežnej stravy zvieraťa, prípadne rozmiešajte vo vode. Prípravok je možné podávať dlhodobo. Určené pre zvieratá (predovšetkým pre kone a veľké plemená psov). Pri preventívnom použití užívajte polovičné dávky uvedené v dávkovaní. Upozornenie: Len pre zvieratá! Uchovávať mimo dosahu detí.

Prípravok obsahuje kryštalickú čistú látku MSM (Methylsulfonylmethan), ktorá obsahuje organicky viazanú síru, ktorá pôsobí na spevnenie šliach a väzov, potlačuje bolesť a zápaly a pozitívne pôsobí na regeneráciu a relaxáciu svalov.

Chondroprotektívum pre kone a veľké plemená psov

Tento produkt nájdete v skupine Výživové doplnky, patrí značke Vitar, VITAR s.r.o., Vitar Veteriane, Vitar Veterinae, nájdete ho u predajcu MojaLekáreň.sk, Dobrá-Miska.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk.

Produkt VITAR Veterinae Artivit Pegas MSM pre kone a veľké plemená psov 720g patrí do skupiny produktov Doplnky výživy, je v ponuke značky Vitar, VITAR s.r.o., Vitar Veteriane, Vitar Veterinae v ponuke e-shopu MojaLekáreň.sk, Dobrá-Miska.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kĺbová výživa, patrí pod značku Vitar, VITAR s.r.o., Vitar Veteriane, Vitar Veterinae, v ponuke predajcu MojaLekáreň.sk, Dobrá-Miska.sk, Lieky24.sk, Najlekaren.eu, Pilulka.sk.

Produkt VITAR Veterinae Artivit Pegas MSM pre kone a veľké plemená psov 720g je označený EAN kódom 8595011132366.

VITAR Veterinae Artivit Pegas MSM pre kone a veľké plemená psov 720g - parametre produktu

VITAR Veterinae Artivit Pegas MSM pre kone a veľké plemená psov 720g - história ceny a dostupnosti

VITAR Veterinae Artivit Pegas MSM pre kone a veľké plemená psov 720g - ďalšie zaujímavé produkty

VITAR Veterinae Artivit Pegas MSM pre kone a veľké plemená psov 720g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?