Vichy Upokojujúce mlieko po opaľovaní pre citlivú pokožku Idéal Soleil (Soothing After Sun Milk) 300 ml

Vichy Upokojujúce mlieko po opaľovaní pre citlivú pokožku Idéal Soleil (Soothing After Sun Milk) 300 ml - popis produktu

Mlieko po opaľovaní VICHY Idéal Soleil Soothing After Sun Milk 300 ml:Chcete vašej citlivej pokožke dopriať po opaľovaní dokonalú hydratáciu počas24 hodín? S hydratačným gélovým mliekom Idéal Soleil After Sun od uznávanej značky VICHY to dosiahnete. Chcete vašej citlivej pokožke dopriať po opaľovaní dokonalú hydratáciu počas 24 hodín? S hydratačným gélovým mliekom Idéal Soleil After Sun od uznávanej značky VICHY to dosiahnete. Komplexnú hydratáciu a upokojenie pokožky zaisťuje hyaluronát sodný a lipidový koncentrát na rastlinnej bázi. Krém po opaľovaní obsahuje tiež Termálnu vodu z Vichy, ktorá má regeneračný účinok. Pre aplikáciu stlačte ON, naneste na pokožku a rozotrite. Potom stlačte OFF. Prečo si zamilujete mlieko po opaľovaní Idéal Soleil? Kvalitná hydratácia vašej pokožkyHypoalergénne Bez parabénov Pre citlivú pleťZloženieAquaAlcohol denat. GlycerínParaffinum liquidumCetearyl alcoholButyrospermum parkii butterCaprylyl glycolCarbomerDimethiconeEpilobium angustifolium extractGlyceryl StearatePalmitic acidPEG-100 StearatePhenoxyethanolSodium hyaluronateSodium hydroxideStearic acidXanthan gumZinc gluconateParfum

VICHY Capital Soleil mlieko po opaľovaní  Obsah VICHY Capital Soleil mlieko po opaľovaní  300ml Charakteristika VICHY Capital Soleil mlieko po opaľovaní  Spojenie hyaluronátu sodného, účinnej hydratačnej aktívnej látky a lipidového koncentrátu na rastlinnej báze so zvláčňujúcimi vlastnosťami fixuje vodu a hĺbkovo hydratuje pokožku vysušenú slnkom. Pokožka je tak upokojená a vyživená, pripravená na ďalšiu slnečnú expozíciu.

Vichy Capital Soleil Idéal Soleil, 300 ml, Prípravky po opaľovaní na telo pre ženy, Prípravok po opaľovaní Vichy Capital Soleil zaistí slnkom namáhanej pokožke potrebnú regeneráciu a upokojenie. Vlastnosti: upokojuje pokožku po opaľovaní hydratuje pokožku ľahko sa rozotiera a rýchlo vstrebe zanecháva pokožku na dotyk zamatovo hebkú Použitie: Po pobyte na slnku naneste rovnomerne na čistú pokožku celého tela.

Vichy Capital Soleil Hydratačné gélové mlieko po opaľovaní 300 ml Každodenná starostlivosť po opaľovaní pre citlivú pokožku. Pre mužov a ženy, ktorí hľadajú hydratačnú starostlivosť po opaľovaní.

Upokojujúce telové mlieko intenzívne hydratuje slnkom vysušenú a podráždenú pokožku. Obohatené termálnou vodou z Vichy s upokojujúcim, posilňujúcim a regeneračným účinkom.

Vichy Capital Soleil Soothing After-Sun Milk Prípravok po opaľovaní pre ženy 300 ml

Produkt Vichy Upokojujúce mlieko po opaľovaní pre citlivú pokožku Idéal Soleil (Soothing After Sun Milk) 300 ml je možné nájsť medzi produktmi v skupine Telové mlieko, patrí značke VICHY, VICHY Laboratoires, je vyrobený vo veľkosti 300 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Pilulka.sk, Vivantis.sk, Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk, Alza.sk a je dizajnovaný female, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Telové mlieka, patrí značke VICHY, VICHY Laboratoires, je vyrobený vo veľkosti 300 ml, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Pilulka.sk, Vivantis.sk, Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk, Alza.sk a je dizajnovaný female, unisex.

Produkt Vichy Upokojujúce mlieko po opaľovaní pre citlivú pokožku Idéal Soleil (Soothing After Sun Milk) 300 ml patrí do skupiny produktov Prípravky na opaľovanie od značky VICHY, VICHY Laboratoires vo veľkosti 300 ml, v ponuke predajcu Notino.sk, Pilulka.sk, Vivantis.sk, Benulekaren.sk, Najlekaren.eu, Lieky24.sk, Alza.sk a je prispôsobený female, unisex.

Produkt Vichy Upokojujúce mlieko po opaľovaní pre citlivú pokožku Idéal Soleil (Soothing After Sun Milk) 300 ml má priradený EAN kód 3337871322724.

Vichy Upokojujúce mlieko po opaľovaní pre citlivú pokožku Idéal Soleil (Soothing After Sun Milk) 300 ml - parametre produktu

Vichy Upokojujúce mlieko po opaľovaní pre citlivú pokožku Idéal Soleil (Soothing After Sun Milk) 300 ml - história ceny a dostupnosti

Vichy Upokojujúce mlieko po opaľovaní pre citlivú pokožku Idéal Soleil (Soothing After Sun Milk) 300 ml - ďalšie zaujímavé produkty

Vichy Upokojujúce mlieko po opaľovaní pre citlivú pokožku Idéal Soleil (Soothing After Sun Milk) 300 ml - ako nakúpiť najvýhodnejšie?