Vibia Africa LED stolová lampa výška 45 cm terakota

Vibia Africa LED stolová lampa výška 45 cm terakota

Vibia Africa LED stolová lampa výška 45 cm terakota

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vibia Africa LED stolová lampa výška 45 cm terakota - popis produktu

Dekoratívna stolová LED lampa Afrika s nabíjateľnou batériou, nabíjacou stanicou a dotykovým stmievačomAfrika je elegantný doplnkový zdroj svetla na parapet, príborník a jedálenský stôl. Stolnú lampu navrhol argentínsky priemyselný dizajnér Francisco Gomez Paz ako modernú interpretáciu sviečky. Hliníkové telo tiež preberá klasický, štíhly tvar sviečky; namiesto plamienka mihotajúceho sa smerom nahor je tu však vývod svetla smerujúci pod uhlom nadol, cez ktorý teplá biela LED dióda jemne osvetľuje okolitý povrch. Ovláda sa pomocou dotykového senzora na hlavici. Vďaka dobíjacej batérii je stolná LED lampa Africa mobilná a možno ju používať aj v interiéri.- Trojstupňové stmievanie: 6,5 h prevádzky na jedno nabitie pri 100 % výkone, 10 h pri 66 %, 20 h pri 33 %- Nabíjacia stanica so zástrčkovým káblom je súčasťou dodávky- Dobré podanie farieb: CRI > 90

Produkt Vibia Africa LED stolová lampa výška 45 cm terakota je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED lampy, patrí značke Vibia, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Vibia Africa LED stolová lampa výška 45 cm terakota patrí do skupiny produktov Stolové lampy, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Vibia Africa LED stolová lampa výška 45 cm terakota - parametre produktu

Vibia Africa LED stolová lampa výška 45 cm terakota - história ceny a dostupnosti

Vibia Africa LED stolová lampa výška 45 cm terakota - ďalšie zaujímavé produkty

Vibia Africa LED stolová lampa výška 45 cm terakota - ako nakúpiť najvýhodnejšie?