Vešiaková stena JEPPE s hornou policou, základná sekcia, 1790x900x310 mm, biela/dub

Vešiaková stena JEPPE s hornou policou, základná sekcia, 1790x900x310 mm, biela/dub

Vešiaková stena JEPPE s hornou policou, základná sekcia, 1790x900x310 mm, biela/dub

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vešiaková stena JEPPE s hornou policou, základná sekcia, 1790x900x310 mm, biela/dub - popis produktu

Vešiaková stena s hodnou policou a policou na topánky. Súčasťou sú dva nástenné stĺpiky, horná polica s háčikmi a stojan na topánky s odkvapkávačom. Stenu je možné kombinovať s prídavnou sekciou a niekoľkými druhmi príslušenstva. JEPPE je univerzálny a rozšíriteľný rad pre predškolské a školské šatne. Táto rada obsahuje všetko, čo potrebujete na vytvorenie funkčného a premysleného interiéru šatne. Základ tvorí základná sekcia. Pomocou praktických prídavných sekcií je možné ľahko rozšíriť ich šírku. Kombinujte ich s praktickými doplnkami, ako sú závesné stojany na topánky, prídavné vešiaky na topánky a sušiak na rukavice a čiapky. S radom JEPPE je ľahké prispôsobiť vybavenie šatne konkrétnym potrebám vašej školy! Táto lakovaná oceľová základná sekcia sa skladá z hodnej police s vešiakmi a police na topánky. Dva nástenné stĺpiky sú perforované. Vďaka tomu je možné pripevniť police v ľubovoľnej výške. Obe police k sú vyrobené z rúrkovej ocele a majú dubové prvky. Konštrukcia z rúrkovej ocele zabraňuje usadzovaniu prachu a nečistôt na polici. Horná polica je dodávaná s troma dvojitými háčikmi na zavesenie búnd, kabátov, tašiek a pod. Polica na topánky má odkvapkávaciu misku, ktorá zachytáva nečistoty a vodu a uľahčuje upratovanie.

Produkt Vešiaková stena JEPPE s hornou policou, základná sekcia, 1790x900x310 mm, biela/dub patrí do skupiny produktov Nástenné police, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Vešiaková stena JEPPE s hornou policou, základná sekcia, 1790x900x310 mm, biela/dub - parametre produktu

Vešiaková stena JEPPE s hornou policou, základná sekcia, 1790x900x310 mm, biela/dub - história ceny a dostupnosti

Vešiaková stena JEPPE s hornou policou, základná sekcia, 1790x900x310 mm, biela/dub - ďalšie zaujímavé produkty

Vešiaková stena JEPPE s hornou policou, základná sekcia, 1790x900x310 mm, biela/dub - ako nakúpiť najvýhodnejšie?