Veselé hry s Krtkom spoločenská hra v krabici 30x30x7cm

Veselé hry s Krtkom spoločenská hra v krabici 30x30x7cm

Veselé hry s Krtkom spoločenská hra v krabici 30x30x7cm

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Veselé hry s Krtkom spoločenská hra v krabici 30x30x7cm - popis produktu

Veselé hry s Krtkom spoločenská hra v krabici 30x30x7cm z kategórie Darčeky a hračky | Detské hry | Stolné hry kúpite na Kokiskashop.sk za 21.59 €. Jakmile si pohádkového krtečka jednou pustíte domů, už ho jen těžko dostanete pryč. Děti si ho zamilují okamžitě a vy mu nakonec podlehnete také. Pomůže vám v tom i balíček 5 stolních her s obrázky krtka a jeho kamarádů. Pocvičte s dětmi paměť nad pexesem, taktiku při karetní hře Score nebo si vyberte ze čtyř různých deskovek včetně krtčího člobrda. Kromě hravosti si děti promrskají počítání, znalost barev a nepochybně zapojí i svou bujnou fantazii.Technické údaje:Roky 03Obsah balení:Veselé hry s Krtkem společenská hra v krabici 30x30x7cmPokud není uvedeno jinak, cena se vztahuje na 1 ks produktu.Konkrétní barvu nebo druh výrobku není možné z technických důvodů zvolit, objednávce bude přidělena náhodná varianta dle skladových možností.

Spoločenská hra Dino Veselé Hry s Krtkom:Sada zábavných hier s motívmi obľúbeného večerníčkového hrdinu Krtka a jeho kamarátov obsahuje 6 hier a pobavia aj tie najmenšie už od 3 rokov.Chcete naučiť vaše dieťa základné spoločenské hry? Sada zábavných hier s motívmi obľúbeného večerníčkového hrdinu Krtka a jeho kamarátov obsahuje 6 hier a pobavia aj tých najmenších už od 3 rokov. Môžete si spolu zahrať pexeso, kartovú hru Score alebo jednu zo štyroch doskových hier. A navyše sa pri hre dieťa naučí zábavnou formou počítať a rozoznávať farby.Hlavné prednostiSada 6 stolových hierS motívmi obľúbeného Krtka a jeho kamarátovNaučí deti farby a počítanie a rozvíja fantáziuObsahuje hracie figúrky v 6 farbách, 4 herné plány, 1 bodovú kocku, 1 farebnú kocku, 30 hracích kariet Score, 48 kartičiek pexesaVhodná pre deti od 3 rokov 

Dino Veselé hry s Krtkom

Veselá krabička šiestich hier pre deti od 3 rokov. Námetom pre obrázky v hrách je Krtko a jeho kamaráti, zo známeho kresleného seriálu.

Obsah balenia:

  • 2 obojstranné herné plány
  • 24 figúrok v 6 farbách
  • 1 bodová a 1 farební hracia kocka
  • 48 kartónových kartičiek pexesa
  • 30 hracích kariet
  • Score pravidlá

Kúpte deťom jednoduché hry a zahrajte si s nimi!

Vhodné pre deti od 3 rokov Počet hráčov: 2-6 Približný čas hrania: 15-30 minút Rozmer balenia: 29,7 x 7,5 x 29,7 cm

Tento produkt sa nachádza v kategórii Hračky pre deti, je v ponuke značky DINO, Teddies v ponuke e-shopu Alza.sk, 4kids.sk, Market24.sk, Kokiskashop.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Veselé hry s Krtkom spoločenská hra v krabici 30x30x7cm je možné nájsť medzi produktmi v skupine Spoločenské hry, patrí pod značku DINO, Teddies, v ponuke predajcu Alza.sk, 4kids.sk, Market24.sk, Kokiskashop.sk a je určený unisex.

Produkt Veselé hry s Krtkom spoločenská hra v krabici 30x30x7cm má EAN kód 8590878623590.

Veselé hry s Krtkom spoločenská hra v krabici 30x30x7cm - parametre produktu

Veselé hry s Krtkom spoločenská hra v krabici 30x30x7cm - história ceny a dostupnosti

Veselé hry s Krtkom spoločenská hra v krabici 30x30x7cm - ďalšie zaujímavé produkty

Veselé hry s Krtkom spoločenská hra v krabici 30x30x7cm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?