Vešiaková stena so zrkadlom- RIVA- DUB sonoma

Vešiaková stena so zrkadlom- RIVA- DUB sonoma

Vešiaková stena so zrkadlom- RIVA- DUB sonoma

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vešiaková stena so zrkadlom- RIVA- DUB sonoma - popis produktu

Praktická vešiaková stena so zrkadlom do predsiene. Nábytok je ideálny do malých aj veľkých predsiení. Má 3 veľké háčiky. Vďaka dvom samostatným modulom možno zrkadlo a vešiaky zavesiť v ľubovoľnej konfigurácii. - veľké zrkadlo - praktické police - 3 ramienka na oblečenie ROZMERY: výška: 90 cm hĺbka: 16 cm šírka zrkadla / šírka závesu: 35 cm Materiál: 16 mm laminovaná drevotriesková doska - hrany - povrchová úprava PVC (vyznačuje sa vysokou mechanickou a chemickou odolnosťou) Použitie: Vyčistite povrch nábytku mäkkou handričkou. Nepoužívajte silné chemikálie. V balení nájdete návod na montáž so všetkým potrebným montážnym príslušenstvom. Nábytok je zabalený na vlastnú montáž. Materiál: Dřevo, Šířka věšáku: 35 cm, Typ: Se zrcadlem, Výška věšáku: 90 cm

Produkt Vešiaková stena so zrkadlom- RIVA- DUB sonoma patrí do skupiny produktov Predsieňový nábytok, patrí pod značku Merkury Market, Topeshop, TP Living, farebný variant je hnedá, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Predsieňové steny, patrí značke Merkury Market, Topeshop, TP Living, farebná verzia je hnedá, nájdete ho u predajcu HouseLand.sk.

Produkt Vešiaková stena so zrkadlom- RIVA- DUB sonoma označuje EAN kód 5902838467688.

Vešiaková stena so zrkadlom- RIVA- DUB sonoma - parametre produktu

Vešiaková stena so zrkadlom- RIVA- DUB sonoma - história ceny a dostupnosti

Vešiaková stena so zrkadlom- RIVA- DUB sonoma - ďalšie zaujímavé produkty

Vešiaková stena so zrkadlom- RIVA- DUB sonoma - ako nakúpiť najvýhodnejšie?