Versus kufrík čierny vs 7020

Versus kufrík čierny vs 7020

Versus kufrík čierny vs 7020

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 31,27 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Versus kufrík čierny vs 7020 - popis produktu

Rybársky kufrík Versus VS 7020:Ak chodíte radi na ryby a myslíte to vážne, budete potrebovať dosť vybavenia. Rybárske vybavenie od drobného po väčšej nejaké to miesto zaberie. Zároveň sú niektoré veci relatívne málo odolné. V tomto okamihu prichádza chvíľa pre rybársky kufrík Versus VS 7020, ktorý ponúka dve priečky pre ukladanie.Ak chodíte radi na ryby a myslíte to vážne, budete potrebovať dosť vybavenia. Rybárske vybavenie, od toho drobného po väčšie, zaberie nejaké to miesto. Zároveň sú niektoré veci relatívne málo odolné. V tom momente prichádza na rad rybársky kufrík Versus VS 7020, ktorý ponúka dve priečky na ukladanie.Rybársky kufrík z nárazuvzdorného materiálu môžete použiť napr. na uschovanie krehkých blyskáčov či woblerov, ako aj navijakov.Hlavné prednostiZ odolného materiálu s vysokou nosnosťouDve praktické priečkyJednoducho uschováte menej odolné vybavenie

Prvotriedne a solídne spracované zámky dovoľujú prenášanie aj veľmi ťažkých rybárskych doplnkov, ktoré sú pre rybarinu väčšinou vyrobené z olova. Všetky rybárske kufre a krabice na umelé nástrahy majú variabilne nastaviteľné steny a sú vyrobené z materiálu netečného ku gumeným nástrahám. Kufrík má 12 variabilných prepážok + 2 prepážky na trblietky alebo wobblery. Materiál: Nárazuvzdorný kopolymér. Priehradky Worm Proof. Rozmery 31 × 21,4 × 13,2 cm.

Produkt Versus kufrík čierny vs 7020 patrí do skupiny produktov Rybárske potreby, patrí pod značku VERSUS, v ponuke predajcu Parys.sk, Alza.sk.

Produkt Versus kufrík čierny vs 7020 je označený EAN kódom 4963189901451.

Versus kufrík čierny vs 7020 - parametre produktu

Versus kufrík čierny vs 7020 - história ceny a dostupnosti

Versus kufrík čierny vs 7020 - ďalšie zaujímavé produkty

Versus kufrík čierny vs 7020 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?