Versace Man Eau Fraiche 100 ml dezodorant pre mužov deospray

Versace Man Eau Fraiche 100 ml dezodorant pre mužov deospray

Versace Man Eau Fraiche 100 ml dezodorant pre mužov deospray

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 23,71 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Versace Man Eau Fraiche 100 ml dezodorant pre mužov deospray - popis produktu

'Muž Versace - to je synonymum pre zvodnú eleganciu. Versace Eau Fraiche Man predstavuje poctu modernému mužovi, ktorému nechýba charizma a sebadôvera. 'Donatella Versace Pánska vôňa Versace mieri k silnému a sebavedomému mužovi, ktorý má rád luxus a orientuje sa v aktuálnych módnych trendoch. Pre muža, ktorého hlavnou devízou je jeho slobodná duša a ktorý si vie vychutnávať každú chvíľku svojho života, zapadá Versace Eau Fraiche Man presne do jeho vnímania sveta aj seba samého v ňom. Výsledkom tohto konceptu, kde sa klasické pánske ingrediencie stretávajú s neobvyklými tónmi, je nový význam pojmu harmónie.

Dezodorant VERSACE Man Eau Fraiche Deo Spray 100 ml:Vďaka dezodorantu VERSACE sa budete môcť venovať svojim obľúbeným aktivitám bez zápachu potu. Ide o variant v spreji pre mužov. Dezodorant VERSACE je vhodný na všetky typy pokožky. Kľúčové vlastnosti dezodorantu VERSACE Man Eau Fraiche Deo Spray 100 ml Dezodorant VERSACE v spreji vás ochráni pred potom či zápachom Hodí sa predovšetkým pre mužov Charakterizuje ho drevitá vôňa Bude si rozumieť so všetkými typmi pokožky Objem dezodorantu proti poteniu VERSACE je 100 ml

Versace Eau Fraîche, 100 ml, Dezodoranty a antiperspiranty pre mužov, Už sa nemusíte báť, že by vám antiperspirant neladil s obľúbenou vôňou. Antiperspirant Versace Eau Fraîche vám zaistí spoľahlivú ochranu pred potom a s vôňou z rovnakej kolekcie vytvorí perfektný pár. Vlastnosti: chráni pred nepríjemným zápachom dodáva sviežosť poteší každého muža citrusová vôňa ocení ju každý moderný džentlmen vôňa vhodná na každodenné nosenie

Versace Man Eau Fraiche Dezodorant pre mužov 100 ml

Tento produkt nájdete v skupine Kolínske vody, patrí značke Versace, vo veľkosti 100 ml, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk, Notino.sk, Alza.sk a je prispôsobený male, unisex.

Produkt Versace Man Eau Fraiche 100 ml dezodorant pre mužov deospray patrí do skupiny produktov Parfémy pánske, je v ponuke značky Versace, veľkosť odpovedá označeniu 100 ml v ponuke e-shopu Vivantis.sk, Notino.sk, Alza.sk a je vhodný male, unisex.

Produkt Versace Man Eau Fraiche 100 ml dezodorant pre mužov deospray označuje EAN kód 8018365500068.

Versace Man Eau Fraiche 100 ml dezodorant pre mužov deospray - parametre produktu

Versace Man Eau Fraiche 100 ml dezodorant pre mužov deospray - história ceny a dostupnosti

Versace Man Eau Fraiche 100 ml dezodorant pre mužov deospray - ďalšie zaujímavé produkty

Versace Man Eau Fraiche 100 ml dezodorant pre mužov deospray - ako nakúpiť najvýhodnejšie?